Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu un român, la America Express. Cum a reacționat, atunci când i-au cerut ajutorul: „Am fost un pic trist” / VIDEO  • Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu un român
  • Reacția bărbatului, după ce i-au cerut ajutorul

Ajunși pe o plajă, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut de făcut o probă care i-a pus în dificultate.

Concurenții au avut de convins o persoană care să facă parte din echipa lor și să fie al patrulea membru. După ce au ajuns într-un bar, cei doi au vorbit cu un tânăr, care este român.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu un român

Partenera celebrului chef l-a abordat pe tânăr și l-a întrebat dacă își dorește să îi ajute să facă o probă împreună.

„Și eu sunt româncă! Vrei să vii cu noi să ne ajuți să facem o probă”, a spus Doina Teodoru, încercând să convingă un tânăr să li se alăture.

Bărbatul nu a dorit să îi ajute pe cei doi concurenți

Răspunsul din partea românului a fost unul negativ, iar Cătălin Scărlătescu a fost surprins să vadă cum nu și-a dorit să îi ajute pe cei doi.

„Nu vezi picior de român, decât pe ai tăi cu care ai venit și îi zici: bă, ajută-mă!”. N-a vrut, bă, să mă ajute”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu.

După ce tânărul le-a spus că nu îi va ajuta, Cătălin Scărlătescu a abordat alte persoane, în speranța că vor putea să convingă o persoană. Celebrul chef le-a vorbit unor oameni în mai multe limbi, dar cu greu a reușit să îl determine pe unul dintre ei să îi ajute.

„E foarte ciudat ce se întâmplă. Am vorbit engleză, franceză, germană, daneză, spaniolă, nu vrea nimeni să vină cu noi. Am fost un pic trist”, a mai spus celebrul chef.

Cu speranța că, totuși, vor putea face proba, Cătălin Scărlătescu le-a spus mai multor tinere că dacă vor ajunge vreodată în România, le va turul Castelului Bran și le invita în propriul restaurant. Cu toate acestea, tinerele nu au părut interesate.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, impresionat de o femeie, la America Express. Localnica i-a amintit de bunica lui: „Aș fi luat-o acasă” / VIDEO

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O fetiță ucraineană a fost nevoită să se întoarcă în țară pentru un tratament la dentist

Urmatoarea stire

Sunt convins că absolut toate companiile din România vor plăti acea taxă de solidaritate

Stiri pe aceeasi tema