Cătălin Scărlătescu şi-a anunţat plecarea de la Antena 1! Anunţul bulversant al juratului Chefi la cuţite


Cătălin Scărlătescu a anunțat că nu ar exclude varianta de a se retrage din televiziune, în viitor. Celebrul chef a explicat și în ce condiții ar face acest lucru, și se pare că vrea să îi calce pe urme Ginei Pistol. 

Cătălin Scărlătescu nu s-a mai putut abține și „vărsat” tot! Celebrul jurat de la Chefi la cuțite a mărturisit că este complet de acord cu decizia Ginei Pistol de a se retrage din televiziune și că la fel ar face și el, dacă ar fi în situația ei. Iată ce a declarat iubitul Doinei Teodoru.

Cătălin Scărlătescu i-ar urma exemplul Ginei Pistol, de a se retrage din televiziune

Invitat în podcast-ul lui Mihai Morar, Cătălin Scărlătescu a rupt gura târgului! Bucătarul a dat frâu liber sentimentelor și a fost mai sincer ca niciodată. Chef-ul a declarat că o înțelege pe Gina Pistol pentru faptul că a decis să se retragă din televiziune. Mai mult, fostul concurent de la America Express spune că așa ar proceda și el în cazul în care ar face un copil.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a spus Cătălin Scărlătescu în cadrul podcast-ului.

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că este complet de acord cu decizia Ginei Pistol de a se retrage din televiziune (Foto: Captură video/ YouTube)

(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU ȘI DOINA TEODORU FAC NUNTA! JURATUL DE LA CHEFI LA CUȚITE A ANUNȚAT CE OBICEI BIZAR VA AVEA)

Cătălin Scărlătescu nu vrea să îi gătească Ginei Pistol la nuntă

Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu o să fie unul dintre cei mai speciali invitați de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cei doi au anunțat recent că își vor uni destinele, lucru care l-a bucurat pe juratul de la Chefi la cuțite. Acesta a precizat că i-a fixat chiar și o condiție fostei sale colege, și anume, să nu fie implicat în pregătirea preparatelor pentru marele eveniment.

„La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a mai spus Scărlătescu în podcast-ul lui Mihai Morar.

(VEZI ȘI: DOINA, UNDE L-AI LĂSAT PE CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU? FRUMOASA ACTRIȚĂ A MERS SINGURĂ LA UN EVENIMENT MONDEN DE…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema