Cătălin Drulă, după votul din Senat: Grindeanu, autorul OUG 13, duce la îndeplinire planul de a-i face scăpați pe hoții din bani publici. Este în șirul acestor trădări comise de președintele Iohannis și de PNL (VIDEO)Senatul a votat miercuri amendamentul care introduce un prag de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu, iar liderul USR, Cătălin Drulă, a comentat situația, la Știrile B1 TV prezentate de Andreea Moraru, și a încadrat evenimentul „în șirul acestor trădări comise de președintele Iohannis și de PNL, care au adus PSD la putere”.

Cătălin Drulă, pe B1 TV, despre votul din Senat privind abuzul în serviciu

Întrebat cum vede această situație, liderul formațiunii de opoziție, a declarat: „Domnul Grindeanu, autorul OUG 13, vicepremier în guvernul de astăzi al României, duce la îndeplinire planul împotriva căruia au ieșit sute de mii de români în stradă, acela de a-i face scăpați pe hoții din bani publici. Chiar și pragul este același. Mă uitam pe o știre veche din 2018 care spune așa, `Dragnea aplaudă pragul de 50.000 de euro pentru abuzul în serviciu`, pentru că atunci apăruse această propunere. Domnul Iordache, ministrul justiției faimos, `altă întrebare`, care acum este șeful Consiliului Legislativ, venise cu un prag mai modest, 19.000 de lei”.

„Iată că se poate și să fie mai ridicat, la 50.000 de euro, așa cum își dorea la vremea respectivă Dragnea. Este în șirul acestor trădări comise de președintele Iohannis și de PNL, care au dus PSD la putere, PSD-ismul și planul lui Dragnea se întâmplă peste ani, cu mâna celor care au pretins că se împotrivesc acestui fel de a face politică”, a adăugat deputatul Cătălin Drulă.

„Este absolut revoltător că în 2023, la șase ani de la acele proteste cu sute de mii de oameni în stradă, această coaliție legalizează furtul din bani publici, în timp ce (…) pensiile speciale sunt menținute, se găsesc bani pentru privilegiații acestui stat, pentru cei care își fac parte pentru ei înșiși. În schimb, li se dă liber la furt”, a mai spus el.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Prețurile caselor au crescut cu 34 la sută

Urmatoarea stire

Omul potrivit, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic

Stiri pe aceeasi tema