Cătălin Botezatu îi datorează bani Cristinei Bâtlan, de la ”Imperiul Leilor”. Despre ce sumă este vorba


Cristina Bâtlan, cunoscută de la emisiunea ”Imperiul Leilor, a făcut recent dezvăluiri care i-au şocat pe fani. Femeia de afaceri a povestit în cadrul unei emisiuni TV ce vedetă din showbiz îi datorează bani. Nimeni nu se aştepta ca aceasta să pronunţe numele lui Cătălin Botezatu. Iată despre ce sumă este vorba.

Cristina Bâtlan a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, acolo unde a participat la rubrica sosurilor iuți. Mai exact, femeia de afaceri a fost nevoită să răspundă unor întrebări incomode, în caz contrar trebuia să mănânce un sos extrem de picant.

NU RATA: DE CE A DIVORȚAT, DE FAPT, CRISTINA BÂTLAN, DE LA IMPERIUL LEILOR. DUPĂ 26 DE ANI DE CĂSNICIE

Una dintre întrebări a fost legată de persoanele publice din România care i-au cerut bani de-a lungul timpului, dar nu i-au mai înapoiat.

Câți bani îi datorează Cătălin Botezatu Cristinei Bâtlan, de la ”Imperiul Leilor”.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Cristina Bâtlan a dezvăluit faptul că una dintre vedetele cunoscute este nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Designerul ar fi luat materiale în valoare de 5.000 de euro pe care nu le-a mai plătit niciodată.

„5.000 de euro. Nu i-am dat bani împrumut, i-am dat țesături pe care nu le-a plătit, așa că le-am considerat un împrumut pierdut. El știe. A fost de mult. Au mai fost și alții, dar am ales un singur client”, a explicat Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan, patroana unei afaceri de milioane de euro

Musette, compania pe care o conduce Cristina Bâtlan, are o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro. Echipa sa este formată din peste 500 de angajați, care lucrează la cele două fabrici și cele 28 de magazine, din țară și din străinătate.

În ceea ce privește salariile pe care și le permite să le ofere, unii angajați primesc și câte 10.000 de euro pe lună. De asemenea, patroana nu este de acord cu salariul minim pe economie, mai ales în afacerea sa.

„La Musette, nu cred că avem salariul minim pe economie. Nici nu cred că există în companie. Ok, poate să fie un start, poți să începi la un minim pe economie, că nu te cunoaște nimeni, n-ai muncit niciodată, dar nu rămâi acolo. vem salarii de la 1.000 de euro, 700 de euro până la 10.000 de euro”, a spus Cristina Bâtlan.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Atac armat la o paradă de 4 iulie dintr-o suburbie a oraşului Chicago: 6 morţi şi 24 de persoane rănite. Cine ar fi atacatorul

Urmatoarea stire

Tiesto şi Charli XCX au lansat imnul verii, “Hot In It”

Stiri pe aceeasi tema