Cât timp va mai fi în vigoare compensarea prețului la carburanți. Anunțul Guvernului


Joi, 29 Septembrie 2022, ora 18:20

678 citiri

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat joi, 29 septembrie, că Guvernul prelungește compensarea preţului la carburanţi cu 50 de bani până la sfârşitul anului.

”Vom prelungi ordonanţa de urgenţă prin care compensăm preţul la carburanţi. A fost o decizie care a produs efecte. Am reuşit să stabilizăm şi chiar să scadă preţul la combustibil, preţ care produce efecte în întreg lanţul. În felul acesta, până la sfârşitul anului vom beneficia de acceaşi măsură de compensare”, a spus Nicolae Ciucă în debutul şedinţei de Guvern.

Executivul a anunţat miercuri că pe ordinea de zi a şedinţei se află analiza proiectului de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea OUG 106/2022 pentru susţinerea acordării de reduceri ale preţurilor la benzină şi motorină şi pentru modificarea art. 18 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 41/2022 pentru instituirea Sistemului naţional privind monitorizarea transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat RO e-Transport şi de abrogare a art. XXVIII din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 130/2021 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

fanatik.ro: România, țara cu sute de teste de virginitate la cerere efectuate anual. CNCD sancționează ministerele Sănătății și Justiției. „E o intervenție degradantă”​

Urmatoarea stire

Coreea de Nord a lansat o nouă rachetă balistică, a treia în decurs de o săptămână

Stiri pe aceeasi tema