Cât suntem de naivi, de fapt, în funcție de zodie. Care sunt cele mai credule zodii din horoscop


Cât suntem de naivi în funcție de zodie? Ei bine, vei afla detalii la care nici nu te gândeai. Iată care sunt cele mai credule zodii din horoscop. Acești nativi pot fi ușor de păcălit.

Sunt mulți cei care cred în zodii și în caracteristicile acestora, însă puțini se gândesc și la faptul că există un clasament al celor mai naive zodii din horoscop.

Citește și: AȘA ARATĂ HOROSCOPUL COMPLET PENTRU 2022! CANCAN.RO VĂ DEZVĂLUIE PREVIZIUNILE ASTRALE PENTRU NOUL AN

Berbec

Fruntașii zodiacului, berbecii sunt foarte sinceri și asta îi face slabi uneori în fața realității crude. Sunt loiali și evită să mintă, astfel ca se păcălesc des cu unele persoane.

Taur

Taurii sunt dominați de interese proprii și nu au încredere în nimeni. Ei sunt mai degraba cei care păcălesc decât cei păcăliți.

Gemeni

Gemenii știu să se protejeze și nu prea au încredere în oameni. Nu este vorba de naivitate cât de neasumarea riscurilor. Ocazional, sunt păcăliți de persoane dragi, pentru că aici este punctul lor slab.

Rac

Racii nu cred niciodată pe nimeni, nici chiar pe cei din propria familie. Sunt genul care suferă mereu de gelozie şi nu cred niciodată scuzele celor care încearcă să le explice că exagerează.

Leu

Leii sunt persoane entuziaste şi asta îi face vulnerabili. Adeseori sunt fraieriţi de oameni care le văd slăbiciunea de a fi lăudaţi. Practic, cu un leu este de ajuns să îi spui că este cel mai frumos, cel mai deştept sau cel mai interesant şi gata, i-ai câştigat încrederea pe viaţă.

Fecioară

Fecioarele sunt firi prea calculate ca să fie considerate naive, dar uneori, mai cad în plasa vreunei persoane răuvoitoare. Dacă li se întâmplă să dea dovadă de naivitate, asta se întâmplă numai pentru că sunt îndrăgostite.

Balanță

Vezi și: CE SPUNE ASTROGRAMA LIDERULUI DE LA KREMLIN. DE CE VLADIMIR PUTIN NU MAI FACE DIFERENȚA ÎNTRE VIS ȘI REALITATE

Balanţele sunt destul de nesigure pe ele şi pe forţele proprii şi asta poate fi o mare slăbiciune. Dacă cineva li se bagă pe sub piele, le câştigă încrederea destul de uşor. Tot ce trebuie să faci ca să testezi o balanţă de naivitate este să o faci să râdă şi apoi să-i ceri ceva.

Scorpion

Scorpionii sunt poate cei mai naivi dintre zodiile de apă şi nu trece ocazie să nu arate cum pot ei să creadă că laptele e negru dacă persoana care le spune asta este din cercul de apropiaţi. Naivi şi pozitivi, scorpionii cred mereu că lumea este bună şi caldă şi asta le face mult rău câteodată.

Săgetător

Săgetătorii au o energie incredibilă și știu tot timpul ce fac. E foarte greu să fie prinși pe picior greșit, astfel că naivitatea nu este trăsătura lor. Dacă reuşeşti să păcăleşti cumva un săgetător, meriţi un premiu Nobel, pentru că sunt mereu pe fază şi te taxează imediat ce încerci să-i minţi.

Capricorn

Capricornii sunt tăcuţi şi calculaţi, deci nu prea ai cum să-i prinzi pe picior greşit. Inteligenţi şi ambiţioşi, ei ştiu cât de important este să fii pe fază, deci nu îşi permit să fie naivi.

Vărsător

Vărsătorii sunt alt semn credul şi optimist. Pe ei nimic nu-i demoralizează şi nici trădările nu sunt aşa rele, pentru că iubirea lor pentru oameni nu are margini. Dacă păcăleşti un vărsător, ai şanse mai mari să te simţi tu prost, decât să îi superi pe ei.

Peşti

Peștii sunt greu de păcălit. Mai degrabă vor profita ei de naivitatea ta, decât să reuşeşti să-i prinzi când nu sunt în gardă.

 

SURSA FOTO pexels

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Simona Halep – Amanda Anisimova, LIVE TEXT, 15:30, în sferturi la Wimbledon. Halep a învins-o de două ori pe sportiva din SUA

Urmatoarea stire

Adrian Mititelu jr, prima reacție după ce Curtea de Apel a decis eliberarea tatălui său: „Pregătim două transferuri impresionante”

Stiri pe aceeasi tema