Cât e darul la nuntă în 2023. Suma pe care trebuie să o pui în plic dacă ești simplu invitat, rudă sau nașNunta este unul din cele mai importante evenimente din viața unui cuplu. Mulți îndrăgostiți se pregătesc chiar și cu câțiva ani înainte de ziua cea mare pentru că își doresc perfecțiunea. Acest lucru vine cu o cheltuială uriașă pentru miri în cele mai multe cazuri. De asemenea, invitații trebuie să fie și ei pregătiți de cadoul pe care îl pun în plic la plecare pentru proaspeții căsătoriți și începutul lor într-o viață în doi. Cât de mult a crescut darul în 2023? Unii au rămas fără cuvinte.

Dar de nuntă 2023: ce sumă trebuie să lase invitații în plic?

Nunta este un eveniment deosebit în special pentru doamne, pentru că acestea sunt mai mult în prim-plan. Cu toate astea, ziua cea mare reprezintă ceva special pentru ambii parteneri, marcând viața în doi și un angajament de durată. Toți mirii își doresc perfecțiunea într-o astfel de zi, motiv pentru care se pregătesc și cu câțiva ani înainte.

Acest lucru vine cu o cheltuială mare la pachet în special pentru îndrăgostiți, rudele apropiate, iar mai apoi pentru oaspeți. Cei care aleg să onoreze invitația trebuie să vină pregătiți pentru darul de la finalul serii care se spune că este un prim ajutor pentru amorezi în viața pe care de acum o vor petrece împreună.

Din păcate, prețurile pentru un astfel de eveniment cresc de la an la an. Doar un meniu de la un restaurant cu pretenții pornește de la 100 de euro și poate ajunge la 200 de euro. Pe lângă asta, se mai adaugă la cheltuieli rochia de mireasă, costumul de mire, formație, photo boot, candy bar, foto, video, pantofi sau decorațiunile din interiorul și exteriorul locației.

Cât trebuie să plătească nașii?

Organizarea unei nunți în anul 2023 cu 100 de invitați poate să depășească astfel 25.000 de euro, motiv pentru care și atenția lăsată de nuntași trebuie să fie pe măsură. Mai exact, darul pentru doi proaspeți căsătoriți poate să pornească de la 1.500 de lei, iar prietenii apropiați lasă în plic de cele mai multe ori sume care încep de la 2.000 de lei.

În timpul acesta, nașii scot din buzunare între 3.500 și 4.500 de lei. În cazul socrilor, darul ar trebui să fie la o astfel de nuntă între 2.800 și 3.500 de lei.

Amintim că imediat după ce restricțiile în contextul pandemic au fost anulate majoritatea cuplurilor și-au refăcut planurile pentru marile evenimente. Astfel, anul 2022 a fost unul plin pentru invitații care au fost nevoiți să participe la cel puțin 3 nunți în sezonul cald.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O femeie condamnată la moarte prin spânzurare s-a înecat cu mâncare şi a murit

Urmatoarea stire

Un preot din Nigeria a fost ucis: a fost ars de viu de mai mulți indivizi

Stiri pe aceeasi tema