Cât de mult i s-a schimbat viața lui Andrei Garici, după câștigarea marelui premiu de la iUmor: “Am zis să facem o meserie” / VIDEO


  • Ce a făcut Andrei Garici cu banii câștigați
  • Iată ce a mărturisit comediantul!

Andrei Garici locuiește în București, iar tânărul se mândrește cu o carieră de succes în industria publicității. Fostul concurent de la iUmor a reușit să aibă momente inedite de stand-up și a impresionat juriul, dar și telespectatorii de la Antena 1.

Ce a făcut Andrei Garici cu banii câștigați

Andrei Garici a mărturisit în exclusivitate la Xtra Night Show că a reușit să își plătească datoriile cu banii câștigați, însă i-au mai rămas din ei. Fostul concurent a mărturisit că își câștigă banii din publicitate, dar și din momente de stand-up pe care le organizează alături de alți comedianți.

”Ce am făcut cu banii de la iUmor? Nu am făcut nimic cu ei, am plătit datorii. Meritam să câștig. Pe cartea mea de muncă scrie “copywriter. Am terminat Jurnalismul, însă nu are legătură. Din ce câștig? Din publicitate câștig, câștig din scris.”, a declarat Andrei Garici, la Xtra Night Show.

Tânărul a câștigat premiu de 20.000 de euro

Andrei Garici a reușit să facă un roast de senzație și a câștigat marele premiu în valoare de 20.000 de euro. Tânărul susține că nu se aștepta să ă câștige sezonul 10 iUmor. Publicul a fost cel care a votat concurentul favorit.

Chiar dacă a făcut senzație cu glumele sale în cadrul emisiunii, Andrei Garici nu este comediant de meserie, iar acesta lucrează în domeniul publicității. Fostul concurent a fost cel care le-a adus zâmbetul pe buze juraților, iar Delia Matache l-a văzut câștigător încă de la prima ediție.

Citește și: Andrei Garici, câștigătorul sezonului 10 de la iUmor. Cu câți bani a plecat tânărul acasă / VIDEO

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ar trebui sau nu să primească Ucraina arme? Răspunsul Papei

Urmatoarea stire

HOROSCOP 17 septembrie – Acestor zodii le cade vălul de pe ochi. Îşi dau seama că s-au amăgit

Stiri pe aceeasi tema