Cât costă ţinuta purtată de avocatul fraților Tate în faţa presei?! Constantin Eugen Vidineac nu s-a uitat la bani. Foto


Andrew și Tristan Tate au așteptat 5 ore la Curtea de Apel București, pentru a obține verdictul dat de judecători. Cei doi frați vor rămâne, momentan, în arest, după ce magistrații le-au respins cererea de a fi judecați în libertate. Ce ținută a purtat avocatul celor doi afaceriști.

Motivul invocat de frații Tate pentru a ieși din arest

Tristan și Andrew Tate vor rămâne în arestul poliției, după ce au primit sentința din partea instanțelor de judecată din cadrul Curții de Apel București, potrivit jurnaliștilor de la Antena 3. Potrivit informațiilor oficiale, judecătorii le-au respins toate contestațiile formulate de avocați.

Cei doi afaceriști au fost aduși cu cătușe, în dimineața zilei de marți, 10 ianuarie, la ora 09:00. Au fost coborâți din duba poliției și duși în sala de judecată, escortați de polițiști.

Frații Tate au invocat un motiv halucinant pentru a fi judecați în libertate, acela că ar avea mai mulți copii în România, de care trebuie să aibă grijă.

Reamintim că cei doi frați milionari sunt acuzați de trafic de persoane, spălare de bani și viol, motiv pentru care au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Citește și Obiectul ciudat ţinut de Cobra Tate în mână în timp ce era dus la Curtea de Apel Bucureşti. Detalii halucinante despre milionar

Cum s-a îmbrăcat avocatul fraților Tate la tribunal

Andrew și Tristan Tate sunt reprezentanți de avocatul Constantin Eugen Vidineac. Bărbatul și-a făcut apariția la tribunal într-o ținută impresionantă.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Vidineac ar fi purtat un costum realizat, probabil, pe comandă, care ar costa aproximativ 2.000 de lei.

De asemenea, în ceea ce privește accesorizarea ținutei, avocatul a ales o agrafă de la Ralph Lauren și o cravată de la același brand, în valoare de 380 de lei.

Juristul pare să fie tot timpul aranjat la patru ace, punând mare accent pe articolele vestimentare și accesoriile sale. Constantin Eugen Vidineac demonstrează prin aparițiile sale că are gusturi bune şi nu se uită la bani atunci când vine vorba să-şi satisfacă pretenţiile în materie de modă.

„A fost o zi lungă, inculpații au dat declarații în cauză, pledoariile avocaților au fost ascultate de către instanță. (…) Așteptăm decizia care sperăm noi că va fi o soluție favorabilă clienților noștri”, a declarat juristul, notează cei de la Impact.

Citește și Frații Andrew și Tristan vor să iasă din închisoare. Motivul halucinant invocat. Milionarii uimesc din nou

Credit foto: Inquam.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Când scăpăm de ploi și de ninsori. Unde se anunță strat consistent de zăpadă și cât scad temperaturile

Urmatoarea stire

Puciul de la berărie sau lovitura de stat eşuată a lui Adolf Hitler. După un secol, pericolul extremei dreapta încă ameninţă democraţia europeană

Stiri pe aceeasi tema