Cât costă rochiile pe care Carmen Iohannis le poartă la întrunirile oficiale. Designerul primei doamne a spus totulAndreea Tincu, designerul personal al primei doamne Carmen Iohannis, a bifat o apariție rară la televizor, oferind un interviu inedit pentru Lorena Burlacu în care a discutat despre preferințele vestimentare ale clientelei sale celebre. Mai mult decât atât, Andreea a povestit și despre cum a început colaborarea dintre ea și Carmen Iohannis. Desigenrul nu s-a ferit să ofere și amănunte cu adevărat picante, așadar telespectatorii au aflat și care sunt prețurile rochiilor pe care Carmen Iohannis le îmbracă la evenimentele oficiale.

Carmen Iohannis a început colaborarea cu Andreea în anul 2015

În 2015, la un an după instalarea lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Carmen Iohannis a început colaborarea cu Andree Tincu. Designerul a povestit, cu nostalgie și drag despre acel moment. „Efectiv am trimis un CV însoțit de portofoliu și tot ceea ce realizasem și mi-am oferit serviciile ca designer, specificând toată activitatea mea profesională și considerând că era momentul ca prima doamnă să fie o persoană îmbrăcată de un designer român, ceea ce nu s-a mai întâmplat până la prima doamnă Carmen Iohannis. A venit răspunsul la o anumită perioadă și mi s-a spus că da. Prima doamnă dorește să ne întâlnim ca să vadă ceea ce îi propun și să o văd puțin ca și persoană”, a declarat Andreea Tincu.

Conform Andreei Tincu, Carmen Iohannis este o persoană foarte plăcută, pasionată de modă și de aspectele de noutate. Are un simț critic desăvârșit și este interesată mereu să afle lucruri noi, poate prin prisma faptului că de atât de mulți ani activează ca profesoară. Comunicarea cu ea este una facilă și decurge în mod cât se poate de natural, conform designerului Andreea Tincu.

Cât costă rochiile pe care Carmen Iohannis le poartă la evenimentele oficiale

Carmen Iohannis are o preferință pentru ținutele în culori aprinse și tinerești. La cea mai recentă vizită oficială la Tokyo, prima doamnă a ales să poarte o rochie într-o nuanță care reprezintă Japonia – rozul, asociat cu florile de cireș, floarea națională a acestei țări. Cât despre prețurile rochiilor purtate de Carmen Iohannis, acestea variază între 900 și 4.000 de lei conform Andreei.

„Probabil este prețul pe care îl au cam toți designerii români pe piața noastră. Rochile se returnează. O parte au fost donate în scop caritabil chiar. Avem o fundație în Iași cu care lucrăm, dar sunt și persoane care vin și cumpără rochiile respective”, a concluzionat Andreea.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

”Altfel e doar o iluzie” FOTO

Duminica, 19 Februarie 2023, ora 22:21 0 citiri Prețurile materialelor de construcție și cel al locuințelor au crescut…