Cât costă o pizza sau un burger în Vama Veche


Mulți români profită de minivacanța prilejuită de 1 Mai pentru a merge pe litoral weekendul acesta, dar condițiile nu sunt întotdeauna mulțumitoare pentru ei.

Turiștii care au sosit pe litoral sunt surprinși de prețurile destul de mari, mai ales când vorbim despre destinații considerate în trecut mai degrabă low cost, cum ar fi, spre exemplu, Vama Veche.

Stațiunea și-a deschis porțile pentru turiști, dar aceștia din urmă au descoperit, în minivacanța de 1 Mai, prețuri mai mari decât se așteptau.

Cât costă o pizza în Vama Veche

Spre exemplu, la un local din stațiune, cea mai ieftină pizza este 42 de lei, dar există și sortimente la 45 de lei.

Sursa foto: GÂNDUL

Tot în Vama Veche, un burger de pui (400 de grame) costă 40 de lei, același preț fiind valabil și în cazul unui wrap de pui de 450 de grame.

Sursa foto: GÂNDUL

Prețul porumbului, atât fiert, cât și copt, este de 12 lei în această perioadă în Vama Veche.

Turiștii vor lua cu asalt stațiunile de pe litoralul românesc în acest weekend, mai ales că anul acesta 1 Mai a picat luni și, astfel, s-a creat o mini-vacanță. Cei din industria HoReCa s-au pregătit cum se cuvine pentru aceste trei zile, mai ales în ce privește prețurile.

Multă lume se plânge de calitatea serviciilor de pe litoralul românesc, care nu sunt deloc competitive, dar care sunt scumpe.

Zona Mamaia Nord e considerată zona milionarilor de pe litoralul Mării Negre. Iar prețurile cazărilor și cele prezente pe meniurile restaurantelor sunt pe măsură.

Vă recomandăm să citiți și:

LIBER la distracție și voie bună în minivacanța de 1 Mai. Cum arată „plajele milionarilor”, din Mamaia – FOTO&VIDEO

1 Mai. Ce poți face la mare în minivacanța de Ziua Muncii. Concerte, evenimente și celebrul grătar festiv

Cât costă parcarea în Mamaia în 2023 dacă rămâi un weekend! Prețurile sunt în EURO!

VIDEO. Cum se circulă pe drumul spre mare, înainte de mini-vacanţa de 1 Mai / Unde se merge „bară la bară” / Recomandările poliţiştilor

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema