Casa Județeană de Pensii Hunedoara distribuie biletele de tratament balnear


Loading

A început procesul de distribuire a biletelor de tratament balnear. Pentru prima serie, Casei Județene de Pensii Hunedoara i-au fost repartizate 92 de bilete de tratament în stațiunile pe care le deține Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „T.B.R.C.M.” S.A. (TBRCM SA). Cele mai multe bilete sunt pentru stațiunea balneoclimaterică Geoagiu – Băi.

„Casa Județeană de Pensii Hunedoara vă aduce la cunoștință faptul că a început activitatea de distribuire a biletelor de tratament balnear pe anul 2023, fiind organizate un număr de 18 serii la sucursalele TBRCM SA, începând cu data de 09.03.2023. Pentru seria numărul 1, cu începere în perioada 09.03.2023 – 12.03.2023, Casa Județeană de Pensii Hunedoara are repartizate 92 de bilete de tratament în următoarele stațiuni: 4 – Bala; 10 – Buziaș; 2 – Covasna; 60 – Geoagiu; 8 – 1 Mai; 6 – Moneasa; 2 – Olănești. Având în vedere timpul foarte scurt rămas până la plecarea în prima serie, respectiv în perioada 09.03.2023 – 12.03.2023, biletele de tratament balnear se vor valorifica fără stabilirea punctajului obligatoriu”, au anunțat reprezentanții Casei Județene de Pensii Hunedoara.

Bilete de tratament balnear se eliberează, în urma prezentării actului de identitate, titularului sau unei alte persoane desemnate de către acesta prin procură specială, document din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul.

Citeste continuarea pe servuspress.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema