Carmina Vârciu, primele declarații legate de iubitul ei TikToker. Cum a cucerit-o Iustin pe fata lui Liviu Vârciu VIDEO: ”A fost chimie”


Prezenți recent la un eveniment monden din Capitală, Carmina Vârciu și iubitul ei ne-au oferit un interviu exclusiv pentru Playtech Știri și au vorbit despre relația lor. S-au cunoscut în luna martie, când au început să colaboreze împreună pentru a creea conținut pe TikTok. El este un TikToker cunoscut, datorită videoclipurilor amuzante pe care le postează pe platformă, ulterior s-a împrietenit cu mai mulți influenceri cunoscuți. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, cei doi ne-au oferit detalii despre relația lor, dar și despre cum se înțelege Iustin cu Liviu Vârciu.

Cum se înțelege Liviu Vârciu cu iubitul fiicei sale: “Doamne ajută!”

Carmina Vârciu și iubitul Tiktoker fomează un cuplu de câteva luni și s-au cunoscut prin intermediul TikTok-ului. Iustin a devenit cunoscut pentru videoclipurile amuzante postate pe platformă, apoi a început să colaboreze cu fiica lui Liviu Vârciu. Iustin recunoaște că a simțit o chimie cu fiica lui Liviu, de la prima colaborare împreună.

Playtech Știri: V-am văzut venind de mănă la eveniment. Carmina, ce spune tatăl tău despre relația cu Iustin?

Carmina Vârciu: Acesta este un subiect pe care nu vrem să îl dezbatem deocamdată. Nu vrem să zicem nimic încă despre relație. Când va veni timpul potrivit, vom vorbi.

Playtech Știri: Știu ca faceți tot timpul Tik-Tok-uri împreună. V-ați așteptat să aveți un asemenea succes?

Carmina Vârciu: De ce nu? Doamne ajută! Întotdeauna este loc de mai bine.

 

Iustin, iubitul Carminei a simțit o chimie de la început cu fiica lui Liviu Vârciu!

Carmina Vârciu și Iustin Chiroiu s-au afișat adesea împreună pe Tik-Tok, acolo unde tânărul este extrem de viral. Carmina este și ea extrem de activă în mediul online, postând tot felul de filmulețe pe platformă. Cei doi au început să colaboreze împreună în luna martie, iar Iustin a simțit imediat chimia dintre el și fiica lui Liviu Vârciu.

Playtech Știri: Iustin, cum este să colaborezi cu Carmina? Vă înțelegeți când vine vorba despre conținutul pe care îl postați pe TikTok?

Iustin Chiroiu: Da! A fost o chimie de la început. Noi făceam clipuri din luna martie și de atunci a fost o chimie între noi, de la primul TikTok.

Playtech Știri: Ce ați făcut vara asta?

Carmina Vârciu: Deși nu părea, am avut un program destul de încărcat. Am fost din festival în festival, dar am încercat să ne bucurăm și de mare. În rest, parcă a trecut prea repede vara asta. Nu m-am bucurat atât de mult de ea.

Iustin Chiroiu: Eu m-am bucurat de vară! Nu am ratat niciun festival și ne-a distrat peste tot unde am fost.

Playtech Știri: Iustin, te recunoaște lumea pe stradă?

Iustin Chiroiu: Da, cam de când m-am apucat de TikTok se întâmplă treaba asta. Nu pot să zic că m-am obișnuit, mă simt flatat de fiecare dată. Mi-am făcut prieteni din lumea asta. Mă cunosc cam cu toți din industrie,…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema