Carmen Tănase: „Bătrânețea nu își permite să se atingă de mine” / Actrița recunoaște că plânge la serialele în care joacăCarmen Tănase recunoaște că plânge când vede la TV serialele în care joacă.

Actrița are o carieră impresionantă de peste 40 de ani și spune că nu ar renunța niciodată la activitatea pe care o are.

Carmen Tănase plânge la serialele în care joacă

Carmen Tănase, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, continuă să impresioneze publicul prin talentul și carisma sa. Cu o carieră de peste 40 de ani în teatru, film și televiziune, Carmen Tănase este o adevărată legendă a scenei românești.

Carmen Tănase a jucat și în mai multe filme și seriale de televiziune, în care a reușit să aducă la viață personaje complexe și fascinante. Ea a fost apreciată de public și de critici pentru talentul său actoricesc și pentru abilitatea sa de a transmite emoție și de a crea personaje memorabile, cum ar fi celebrul personaj „Flăcărica” din serialul românesc „Inimă de țigan”.

„Bătrânețea nu își permite să se atingă de mine”

Actrița nu ar schimba meseria pe care o face și spune că această activitate nu o lasă să îmbătrânească. „Fiind în priză tot timpul, bătrânețea nu își permite să se lipească de mine, bănuiesc. Nu știu cum ar fi să nu îmi placă locul unde muncesc, pentru mine este foarte bine. Mă gândesc că trebuie să fie foarte rău să te duci la muncă cu chin și să aștepți cu nerăbdare să pleci de acolo.

La mine nu se întâmplă lucrul ăsta. Eu nu aș pleca deloc de la teatru sau de la filmări. Eu aș fi vrut să devin medic veterinar, îmi plac mult animalele, dar ,probabil, nu aș fi putut până la capăt. Cred că tot actoria era drumul meu. Oricum ai schimba drumul, cred că soarta ți-l alege. Soarta a ales pentru mine!”, a declarat Carmen Tănase, potrivit Libertatea.

Carmen Tănase urmărește serialele în care apare și se uită la ea ca la un actor. Recunoaște că nu de puține ori au fost dățile în care a plâns la serialele în care a jucat. „Mă tem de roluri tot timpul. Am emoții groaznice. Nu am avut deloc, mulți ani, iar de câțiva ani de zile, am emoții groaznice. Cred că de vină este bătrânețea. Devii mai emotiv când îmbătrânești, plângi la filme, chestii de genul ăsta. Mi se întâmplă să plâng la filme când joc eu, mi se întâmplă des la o secvență din comedie, din serialul „Regina” cred că era.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema