Când a reprogramat Tudor Gheorghe concertul „Valsurile mele”


Când a reprogramat Tudor Gheorghe concertul „Valsurile mele”. Îndrăgitul artist a decis să amâne pentru luna următoare spectacolul „Valsurile mele”, programat la Sala Palatului în data de 21 decembrie.

Motivul îl reprezintă unele probleme de sănătate pe care maestrul le-a acuzat în ultimele zile.

Concertul „Valsurile Mele”, reprogramat pe 12 ianuarie

Concertul „Valsurile Mele”, cu Tudor Gheorghe acompaniat de orchestra Concertino, din Chişinău, sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu, era programat miercuri, 22 decembrie, la Sala Palatului.

Spectacolul a fost reprogramat pentru 12 ianuarie 2023, potrivit unui anunț făcut pe pagina de Facebook chiar de Tudor Gheorghe.

„Dragii mei, îmi pare nespus de rău că nu pot acum, în preajma sărbătorilor, să vă aduc un dram de bucurie cu acest spectacol liniştitor. Viroza asta parşivă m-a găsit pe drumurile ţării, fie pe unele scene unde mai mereu simţi cum bate vântul, dar… asta acum nu mai contează. Vă rog să mă iertaţi că m-am îmbolnăvit. Să ne vedem sănătoşi pe 12 ianuarie. La mulţi ani!” – Tudor Gheorghe

Contravaloarea biletelor achiziţionate nu se returnează, indiferent de motivul solicitării de retur şi nu se fac excepţii. Biletele rămân valabile pentru 12 ianuarie 2023, precizează organizatorii spectacolului „Valsurile Mele”.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema