Camilla, foarte elegantă într-o rochie roz! Nu e prima dată când regina poartă această ținută


Regina Camilla și Regele Charles au condus și ieri procesiunea regală de la Royal Ascot, urmați îndeaproape de Ducele și Ducesa de Edinburgh!

Regina Camilla a avut o apariție foarte elegantă ieri, în a doua zi a evenimentului Royal Ascot, alături de Regele Charles. Cei doi au sosit cu o trăsură trasă de cai în fruntea procesiunii regale pentru a doua zi de curse.

Regina Camilla a îmbrăcat o rochie de palton creată de Anna Valentine și o pălărie Philip Treacy. La outfitul de culoare roz pal, regina a asortat un colier de perle, de o finețe aparte.

Cunoscut sub numele de colierul antic cu cinci rânduri al Camillei, piesa statement are în centru un topaz roz, iar la închiderea de la spate mai multe diamante. Potrivit The Court Jeweller, accesoriul a fost inițial o broșă din epoca edwardiană, achiziționată la o licitație în anul 2000. Pentru a forma un set complet, colierul e completat de o pereche cercei asortați, pe care regina consort i-a avut în a doua zi la Royal Ascot. Bijuteriile strălucitoare și îndrăznețe se potrivesc perfect cu rochia feminină a soției monarhului. 

Întreaga ținută a Reginei Camilla nu este una noua, așa s-a îmbrăcat și la procesiunea Ordinului Jartierei în 2019. Când a purtat prima dată rochia roz pal, Regina Camilla a asortat-o cu un sacou din piele de șarpe, deși de data aceasta a optat pentru un model argintiu mai discret. Pentru un plus de eleganță, regina și-a asortat și atunci ținuta cu pălăria Philip Treacy, un designer pe care Camilla în îndrăgește.

Marți, în prima zi la Royal Ascot, Regina Camilla a purtat o broșă cu diamante și perlă care a aparținut anterior Reginei Elisabeta și Reginei mamă Elisabeta. Regele Charles, 74 de ani, și Regina Camilla, 75 de ani, și-au făcut apariția într-o trăsură cu cai. Prințesa Anne a urmat în a doua trăsură, prințesa având alături de ea mai mulți membrii ai familiei Reginei Camilla.

Regele Charles și Regina Camilla la Royal Ascot (1) jpg

Foto: Getty Images, Profimedia

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema