„Cale liberă” pentru Laurenţiu Muntean, noul manager al Filarmonicii. Nu a fost depusă nicio contestație • Special Arad · ultimele știri din AradSpecial Arad · ultimele știri din Arad


Laurențiu Muntean a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de manager al Filarmonicii Arad, mai rămâne doar validarea rezultatului în CLM. Penultimul pas s-a încheiat astăzi, la ora 14:30, când a expirat termenul pentru depunerea contestației. Comisia nu mai are nimic de făcut.

După cum v-am relatat săptămâna trecută, la ultima evaluare, Laurenţiu Muntean a obținut o medie de 8,75, în timp ce Cristina Cameniţă o medie de 8,38. A fost, așadar, o competiție destul de strânsă. Cristina Cameniță putea să solicite revizuirea notelor și – teoretic – ar fi avut șansa să primească o notă mai bună, poate mai mare decât Laurențiu Muntean.

Doar că nu a depus contestație. Informația ne-a fost confirmată chiar de către Cristina Cameniță, cu o scurtă argumentare:

„Suntem colegi. Avem o relație bazată pe colaborare și respect. Am comunicat mult în această perioadă, iar prezența în concurs nu a fost a unuia împotriva celuilalt, ci a prezentării propriei viziuni”, a declarat pentru Special Arad Cristina Cameniță.

Prin colegialitate, se referă la faptul că amândoi sunt profesori de muzică la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, dar, pe de altă parte, în prezentarea proiectului de management, Laurențiu Muntean a menționat că, în calitate de manager, vrea să formeze o echipă, un consiliu artistic, format din membrii Orchestrei și ai Corului și nu numai. Se vehiculează că din această echipă va face parte și Cristina Cameniță.

Pentru a deveni oficial noul manager, Laurenţiu Muntean mai urmează, așadar, doar să fie validat în funcție de către consilieri (cel mai probabil, săptămâna viitoare), după care… ce va reuși sau ce nu va reuși să realizeze la Filarmonica Arad, va rămâne de văzut în următorii trei ani.

Citeste continuarea pe specialarad.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema