“Câinii” se mușcă între ei! Prunea și Lupu sunt la cuțite: “I-am promis ceva când ne vedem și o să mă țin de cuvânt”După schimbul dur de replici avut cu Gică Hagi, Dănuț Lupu a intrat în conflict și cu Florin Prunea. Deranjat de declarațiile lui Prunea, Lupu i-a oferit acestuia un răspuns extrem de acid.

Dănuț Lupu și Florin Prunea sunt la cuțite. Cei doi dinamoviști au intrat în conflict

În urmă cu câteva săptămâni Dănuț Lupu a declanșat un scandal uriaș după ce l-a atacat public pe Gică Hagi. Reacțiile nu s-au lăsat prea multașteptate, Lupu devenind ținta multor foști internaționali români.

Când lucrurile păreau că sa-u calmat, un nou conflict a izbucnit în fotbalul românesc, Dănuț Lupu fiind din nou personaj principal. Deranjat de atacurile lansate la adresa lui Gică Hagi, Florin Prunea a răbufnit și l-a criticat dur pe Lupu. Fostul mare portar susține că Lupu nu a făcut parte din ”Generația de Aur”. Mai mult, Prunea a declarat că acesta nu există pentru el.

Dănuț Lupu nu s-a lăsat mai prejos și i-a oferit o replică pe măsură team-managerului de la CS Dinamo. Lupu a reamintit că ”Generația de Aur” a fost construită chiar de el în anul 1989.

A spus Gică Hagi în declarația pe care a dat-o că generația aia a lor. (n.r. păi tu unde ai fost?) Domnul Prunea nu m-a băgat așa că mă scot și eu singur. Eu n-am făcut parte din generație, nici nu mă interesează. Așa a zis că n-am făcut parte din generație, dar vreau să-i aduc aminte că generația aceea eu am construit-o prin 89′.

El nu știu pe unde era atunci când am jucat cu Danemarca. I-am promis ceva și o să mă țin de cuvânt”, a declarat Dănuț Lupu pentru Fanatik.ro.

Strategia propusă de Dănuț Lupu celor de la FRF

Dănuț Lupu este convins că FRF ar putea relua proiectul ”Luceafărul”, care în urmă cu mulți ani a dat roade excelente pentru fotbalul românesc.

De ce Federația nu încearcă să facă același lucru pe care l-a făcut atunci Luceafărul? De ce Federația nu poate să facă un contract cu o școală sau un liceu, să adune 22 de jucători din țară și să stea în București. Făceau o selecție cu 22 de jucători, stăteam la cămin. Federația de ce nu face lucrul ăsta acum?

N-a fost nimeni în măsură să convingă echipele alea FCSB sau Farul? Pentru că dacă te-ai duce la Gică Hagi și i-ai explica. ‘Gică, eu îți iau trei jucătorii U17, 18, tu nu-i folosești la echipa mare’. La Craiova nu joacă niciunul de 16, 17 ani. De ce nu i-ar da? Tot pentru tine îi formează Federația”, a spus Lupu.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema