Cabană şi maşini incendiate, paznic sechestrat și un câine omorât în urma unui atac armat, în județul Maramureș. De la ce ar fi pornit totul


O cabană cu două etaje de pe Valea Vaserului, județul Maramureș, a fost distrusă de flăcări azi-noapte, un câine a fost ucis, iar paznicul a fost sechestrat și mai multe utilaje au fost incendiate în urma unui atac armat. Din primele cercetări, cabana este sediul unei societăți care ar fi deranjat pe cineva din zonă după câștigarea unei licitații.

Atacul mafiot a avut loc noaptea trecută la sediul unei firme de pe Valea Vaserului, în oraşul Vişeu de Sus, din judeţul Maramureş. Indivizi încă necunoscuţi au incendiat o cabană cu două etaje şi mai multe maşini. Aceștia au tras zeci de focuri de armă în motoarele a șapte utilaje forestiere, au sechestrat un paznic şi au omorât un câine, potrivit antena3.ro.

De asemenea, două utilaje și o mașină de teren au fost distruse de flăcări deoarece erau parcate în apropierea cabanei în flăcări. Totul ar fi pornit de la o licitaţie pentru exploatarea unei păduri din Valea Vaserului, câştigată de firma atacată noaptea trecută.

Administratorul firmei a declarat că încă de vineri a primit amenințări cu moartea și cu incendierea și că a depus plângere la parchet, dar că nimeni nu a lua măsuri. Mai mult, bărbatul susține că focurile de armă ar fi fost trase cu arme de război, care ar fi fost aduse ilegal din Ucraina.

Poliţiştii din Maramureş au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru a-i identifica şi prinde pe mafioţii care au comis atacul.

Captură video: antena3.ro

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

A fost dovedit științific! De ce oamenii singuri sunt predispuși să facă diabet

Urmatoarea stire

Directorul FMI avertizează că riscurile la adresa stabilităţii financiare au crescut

Stiri pe aceeasi tema