„Bunica moartă a iubitului meu dansează pe lângă mine”


O femeie susține că vede și vorbește cu fantomele. Iată cum a început totul și ce mărturisiri a făcut pentru presa internațională.

Femeia care spune că vede și vorbește cu fantomele: „Bunica moartă a iubitului meu dansează pe lângă mine”

Lydia Thomas provine din Vancouver, Canada. Ea susține că vede fantome încă de când era copil și, deși acest lucru obișnuia să o sperie, mărturisește că a învățat cum să îl controleze și acum vorbește în mod regulat cu rudele moarte, potrivit The Mirror.

Femeia se descrie drept un soi de „medium” și susține că poate vorbi cu fantomele persoanelor decedate și că, adesea, o vede pe bunica iubitului ei, de pildă.

În vârstă de 28 de ani acum, Lydia mărturisește că a trăit, pentru prima dată, aceste fenomen paranormal când avea doar opt ani. Atunci, se pare că a văzut-o pe bunica ei, care murise când ea se născuse.

Foto: Profimedia

„Am fost extrem de speriată atunci când am văzut-o prima dată pe bunica mea, am crezut că visam. A murit înainte să mă nasc eu și într-o noapte am văzut, în ușă, o tânără în rochie de mireasă”, a spus ea, conform sursei de mai sus.

„A venit și m-a sărutat pe frunte. Mi-am dat seama mai târziu că era bunica mea, când am văzut o fotografie de la nunta ei”.

Cu timpul, Lydia susține că a continuat să vadă umbre care o înfățișau pe bunică, însă a preferat să țină totul ascuns până la vârsta de zece ani, atunci când a avut curajul necesar să spună familiei ce i se întâmplă. De asemenea, tânăra susține că, în adolescență, cel mai dificil îi era să adoarmă în timp ce simțea o mână care îi mângâia fața.

„Am fost îngrozită, mi-am tras plapuma peste cap ca să dispară”, a povestit Lydia despre acele momente.

Femeia care susține că vede și vorbește cu fantomele: „Bunica moartă a iubitului meu dansează pe lângă mine”
Foto: psychicishpodcast/ SWNS

De când l-a cunoscut pe iubitul ei, Lydia susține că o poate vedea pe bunica acestuia dansând sau cântând, potrivit aceleași surse menționate mai sus. Bunica partenerului ei a murit în 2019.

„Mi-am dat seama că semăna cu mama lui Daniel și m-am întrebat dacă era bunica lui, așa că am întrebat-o cum o cheamă și s-a dovedit că era ea. Cred că Daniel a fost puțin speriat când i-am spus asta, dar mă susține foarte mult și nu crede că sunt nebună. Bunica lui este un personaj – dansează, cântă pe lângă mine și îmi face cu ochiul. E foarte amuzantă”.

Femeia care susține că vede și vorbește cu fantomele: „Bunica moartă a iubitului meu dansează pe lângă mine”
Foto: Profimedia

Lydia mai spune că după ce a suferit o comoție cerebrală, a dobândit capacitatea de a „controla spiritele”, iar acum se simte „mai confortabilă” în prezența lor.

„Când eram copil, nu știam cu adevărat ce trăiam și eram foarte speriată. Am visat o fetiță și îi auzeam vocea spunând <>. Este ca o imagine arsă a cuiva. Nu mi-am dat seama că pot să le controlez doar spunându-le să plece”, a spus ea.

„Sunt ca un consilier pentru spirite acum. Îmi dau seama că aceste spirite sunt la fel ca oricine altcineva și că sunt disperate să ia legătura cu familia lor. Acum am mult mai mult control asupra lor”, a mai povestit aceasta.

Lydia are și un podcast, unde își relatează experiențele ieșite din comun, numit Psychic-ish.

Femeia care susține că vede și vorbește cu fantomele: „Bunica moartă a iubitului meu dansează pe lângă mine”
Foto: psychicishpodcast/ SWNS

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un oltean a sunat la 112 pentru ca îl bate iubita. Ce au găsit poliţiştii care au venit de urgenţă la faţa locului

Urmatoarea stire

Klaus Iohannis, după discuția cu omologul elvețian: Consultările au reconfirmat soliditatea relației bilaterale și perspectivele sale foarte bune / România sprijină o relație puternică între UE și Elveția (VIDEO)

Stiri pe aceeasi tema