Bugetul celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice,epuizat în 6 ore și jumătateConform AFM, solicitanții persoane fizice au generat 24.004 de vouchere, astfel 13.994 vouchere pentru laptopuri și 10.010 vouchere pentru tablete.

În prima etapă a programului au fost generate 52.671 de vouchere, a câte 400 de lei fiecare, astfel 22.083 vouchere pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare, 21.188 vouchere pentru categoria mașini de spălat rufe și 9.400 vouchere pentru categoria mașini de spălat vase.

Pentru prima etapă s-au consumat 21.068.400 lei din totalul de 25 milioane lei alocate inițial.

AFM anunță că voucherele generate în cele două etape vor fi aprobate în ședința Comitetului de Avizare de marți, 13 decembrie 2022 și vor fi publicate pe site-ul AFM.

Valabilitatea voucherului este de 7 zile de la data validării de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat. Ulterior utilizării la un comerciant validat, formalitățile de achiziționare a echipamentelor eligibile trebuie realizate tot într-un termen de 7 zile.

(sursa: Mediafax)

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

De la spionaj la anchetă penală // „Viktor Orbán și-a schimbat tactica, ducând-o la un nou nivel”

Urmatoarea stire

Armata rusă cere populației să doneze acordeoane și balalaici pentru soldații care luptă în Ucraina

Stiri pe aceeasi tema

Amintire cu haiduci

M-a sunat Macaraua*, la sfârșit de octombrie: „Salut, Mihai! Luăm un castel în Ardeni, două nopți, la-nceput de…