Bucurie mare în familia Matildei Pascal Cojocărița! Fiul său, Alin, a devenit tată pentru a treia oară


Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară! Partenera fiului său, Alin Pascal, a născut un băiețel perfect sănătos. Artistul a dezvăluit în cadrul unui interviu recent și numele micuțului, pe care spune că s-a chinuit din greu să îl găsească. 

Matilda Pascal Cojocărița este în culmea fericirii de când a devenit din nou bunică! Celebra artistă mai are trei nepoți din partea fiului ei și doi de la Horațiu Cigu, fiul soțului ei, Ștefan Cigu.

Am devenit bunică pentru a cincea oară. Acum, sunt de 4 ori bunică băieți, de patru prinți, dar sunt și bunica unei prințese. Nepoțelul care a venit acum pe lume se numește Aron Nicholas”, a declarat Matilda Pascal-Cojocărița, pentru viva.ro.

NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA DINTRE MATILDA PASCAL COJOCĂRIȚA ȘI NICOLAE CEAUȘESCU. CE LEGĂTURĂ A FOST, DE FAPT, ÎNTRE CEI DOI

Artista a povestit în cadrul unui interviu faptul că, nepoții săi au fost extrem de încântați în momenentul în care au aflat că vor mai avea un frațior.

„Doamne, cât de fericiți au fost amândoi, Adam și Tudor. Au dat petrecere când au aflat sexul copilului, iar nepoții mei au sărit efectiv, în sus de bucurie. Timp de cinci minute au sărit în sus fericiți și strigau de bucurie: ‘E băiat, e băiat’. Ei și-au dorit mult ca bebelușul care a venit pe lume să fie tot băiețel. A fost după sufletul și preferința lor”, mai a declarat Matilda Pascal-Cojocărița.

Alin Pascal a devenit tată pentru a treia oară

Alin Pascal, primele declarații după ce a devenit din nou tătic

Alin Pascal se declară un bărbat fericit! Artistul a mărturisit că a avut difiultăți în alegerea unui nume pentru băiețelul său, însă în cele din urmă s-au decis pentru Aron Nicholas. Alin și partenera sa au făcut o listă cu 30 de nume, iar acesta li s-a părut cel mai potrivit.

„Am devenit iar tătic în urmă cu o săptămână! Este al treilea băiețel, îl cheamă Aron Nicholas Cojocărița. Ne-am chinuit toată sarcina să-i alegem un nume. Abia acum, pe ultima sută de metri, ne-am decis la nume. Ne întreba toată lumea cum îl cheamă pe copil. Și noi nu știam.

A avut până acum vreo 30 de nume. Și acum e bine, și el și mămica lui. Este mâncăcios și ‘strong’. Asta ne bucură cel mai tare, nu au fost probleme. Botezul va fi probabil, la primăvară. Nu ne grăbim. Să treacă sărbătorile și să ne liniștim”, a declarat Alin Pascal, pentru viva.ro.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Răzvan Burleanu îl provoacă pe Gigi Becali după ce a anunțat că dă șpagă 10.000 de euro la FRF

Urmatoarea stire

LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 301. Zelenski a aterizat Statele Unite. Se va întâlni cu Biden şi se va adresa Congresului / Putin anunţă că vor fi suplimentate capabilităţile militare ale Rusiei / Liderul de la Moscova admite problemele de la mobilizarea parţială

Stiri pe aceeasi tema