Bucureștean arestat la Vâlcea. Jaf de 300.000 de lei – Gazeta Vâlceană


Un bucureștean în vârstă de 48 de ani a fost arestat preventiv după ce a jefuit o locuință din stațiunea vâlceană Călimănești, cauzând un prejudiciu de 300.000 de lei.

Furtul a avut loc în data de 25 februarie a.c., însă hoțul a fost prins abia ieri, 7 septembrie. Polițiștii au fost sesizați la începutul anului că, persoane necunoscute ar fi pătruns în două locuințe situate în orașul Călimănești, de unde ar fi sustras bijuterii și bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 300.000 lei.

“În urma investigațiilor efectuate de polițiști, cel în cauză a fost identificat, iar la data de 7 septembrie a.c a fost desfășurată o percheziție domiciliară în municipiul București, de unde au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri.

La data de 7 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, fiind introdus Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, iar astăzi, a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, toate din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București” – precizează IPJ Vâlcea.

loading…

Citeste continuarea pe www.gazetavalceana.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema