Botea îl face praf pe ”turistul” Canciu: ”Nu este obligatoriu ca un inspector general să fie prezent la aceste proiecte!”


Cei care îl invitau pe ”Turistul” Canciu în diferite țări aveau ”trecere” la inspectorul general

Într-un interviu acordat către mihaeladanpress.ro, Botea spune că nu era obligatorie prezența lui Canciu la proiectele desfășurate în țări străine, inspectorul școlar general având calitatea de invitat în aceste deplasări. Mai mult, Botea spune că cei care au ales să-l invite pe Canciu au făcut-o cu intenția de a arăta că au o anumită ”trecere” la inspectorul general.

”Directorii școlilor pot participa, din punct de vedere legal, la toate proiectele europene pe care școala respectivă le derulează. Orice altă persoană care participă la aceste evenimente are calitatea de invitat. Nu este obligatoriu ca inspectorul școlar general să fie prezent la aceste proiecte. Eu nu am fost la niciun proiect Erasmus din partea niciunei școli, în toate mandatele mele de inspector școlar general”, a declarat Viorel Botea, pentru mihaeladanpress.ro

Întrebat de ce l-ar invita directorii școlilor pe șeful ISJ în aceste deplasări, Viorel Botea a declarat: ”Pentru a da greutate proiectului și pentru faptul că se arată că persoana respectivă are o anumită trecere, să zicem, la inspectorul general”.

Reamintim faptul că anul acesta, pe vremea când ocupa funcția de inspector școlar general, Cătălin Canciu a călătorit în 5 țări diferite, fiind invitat în cadrul proiectelor europene.

După ce a fost numit politic în funcția de secretar de stat la Ministerul Turismului și Antreprenoriatului, Canciu s-a apucat să critice actuala conducere a Inspectoratului Școlar Județean Brăila, deși Botea a lăsat să se înțeleagă că liberalii au fost de acord cu numirea Elenei Tudor.

Citeste continuarea pe jurnalbr.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Vremea se va răci, iar probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată, pe parcursul următoarelor două săptămâni, la nivelul întregii ţări.

Urmatoarea stire

Un nou premiu pentru Waterboyz, oferit de Consiliu Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii Din România

Stiri pe aceeasi tema

S.Ed.C. SRL scoate la concurs …

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL scoate la concurs în vederea angajării 4 posturi de MUNCITOR NECALIFICAT (lucrător…