Bogdan Vasiliu spune despre cearta dintre fanii Rapidului și Cristina NeaguBogdan Vasiliu a venit la ProSport Live și a dat mai multe informații despre scandalul dintre fanii Rapidului și Cristina Neagu, jucătoarea celor de la CSM București.

Bogdan Vasiliu recunoaște că fanii Rapidului au procedat greșit când au înjurat-o pe Cristina Neagu: „Poate au sărit puțin calul”

Bogdan Vasiliu, președintele celor de la CS Rapid, a vorbit la ProSport Live și nu a ezitat să recunoască faptul că giuleștenii au exagerat atunci când i-au adresat cuvinte vulgare Cristinei Neagu. Incidentul a avut loc la meciul dintre CSM București și Rapid, scor 31-24, din Cupa României.

„Poate reacția galeriei a fost puțin exagerată, dar Cristina și Adi Vasile au făcut niște declarații iresponsabile, nu au știut să accepte înfrângerea anul trecut. Au găsit tot felul de explicații care au deranjat fanii noștri.

La meciul din Cupă ai noștri poate au sărit puțin calul. Este un subiect închis, nu cred că mai e cazul. Mergem mai departe, lucrurile trebuie să continue într-o manieră de fair-play, nu cum s-a întâmplat atunci”, a spus Bogdan Vasiliu pentru ProSport Live.

Reacția Cristinei Neagu după ce a fost înjurată de fanii Rapidului: „Asta spune multe despre educația lor”

Cristina Neagu, jucătoare de la CSM București care a câștigat de patru ori titlul de cea mai bună handbalistă a lumii, a fost înjurată de fanii celor de la Rapid după fiecare gol pe care l-a marcat în meciul din Cupa României. Handbalista nu s-a mai putut abține și le-a dat replica.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este… În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play.

Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”, a spus Cristina Neagu după meci.

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Turism academic cu pretext cultural

Urmatoarea stire

Simulare Bac 2023. Astăzi are loc proba la materia obligatorie a profilului

Stiri pe aceeasi tema