Bogdan Stelea a rememorat momentul în care s-a luat la bătaie cu Ionel Ganea


Bogdan Stelea a povestit momentul în care s-a luat la bătaie cu Ionel Ganea la unul dintre antrenamentele echipei naționale.

„Ganezul” a fost unul dintre cei mai mari atacanți români ai anilor 2000, făcând furori atât la echipele de club la care a jucat, cât și la echipa națională.19 goluri a marcat „Ganezul” pentru prima reprezentativă a României, alături de care a participat la Campionatul European din 2000.

Bogdan Stelea a evoluat și el nu mai puțin de 91 de partide sub tricolor, debutând în anul 1988 și retrăgându-se aproape două decenii mai târziu, în anul 2005.

Bogdan Stelea a rememorat momentul în care s-a luat la bătaie cu Ionel Ganea: „El a dat mai bine”

Recent, „Arnold” a dezvăluit momentul în care s-a luat la bătaie cu atacantul Ionel Ganea.

Totul s-a întâmplat în timpul mandatului lui Ladislau Boloni, care a fost selecționer între 2000 și 2001.

„Eram la antrenament, aveam niște exerciţii 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, inclusiv pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât. La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un «animal», nu a simţit mare lucru.

Şi de acolo ne-am luat cu gura…eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat. El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins ca lumea când am dat, că primul care a dat am fost eu. Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine”, a spus Stelea, potrivit Orange Sport.

Mai mult, Bogdan Stelea a dezvăluit că spiritele s-au calmat rapid: „La vestiar nu mai era nimic”, a încheiat fotul portar.

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Diverse sortimente de crenvurşti retrase din magazine

Urmatoarea stire

Harry și William obișnuiau să se cearte cu Regele Charles și să îi reproșeze mariajul cu Camilla

Stiri pe aceeasi tema