Bogdan Lobonț sare în apărarea lui Adrian MutuBogdan Lobonț, fostul mare portar al echipei naționale a României, a sărit în apărarea fostului coechipier, Adrian Mutu, antrenorul de la Rapid, după ce suporterii i-au cerut demisia la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Bogdan Lobonț sare în apărarea lui Adrian Mutu și le bate obrazul suporterilor care i-au cerut demisia

Meciul dintre Universitatea Craiova și Rapid București s-a jucat duminică searăîn cadrul etapei a patra a play-off-ului din Superliga, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, iar oltenii au învins cu scorul de 3-1, după golurile marcate de către Cîmpanu (min. 38), Markovic (min. 82), respectiv Roguljic (min. 90+2). Pentru giuleșteni a înscris Dugandzic, din penalty (min. 31).

La finalul acestei partide, sutele de suporteri giuleșteni prezenți în Bănie au cerut demisia antrenorului Adrian Mutu.

Bogdan Lobonț i-a luat apărarea fostului coechipier de la echipa națională și le-a transmis suporterilor giuleșteni că ar trebui să nu uite faptul că în urmă cu câțiva ani nu mai aveau echipă, iar în acest sezon Rapid s-a calificat în play-off-ul din Superliga.

„Te schimbă pentru că sunt două meserii total diferite, jucător e una, antrenor e alta. Într-adevăr, este mai precaut, dar dacă atâta timp a fost mai rebel ca jucător şi nu îi plăceau atâtea şi anumite sarcini, acum este mult mai precaut.

În anumite momente este mult mai defensiv, deci sincer mă surprinde şi pe mine pentru că era un jucător creativ, un jucător de atac.

Pentru mine e nu ştiu, un semn de întrebare, dar e o întrebare la care cu siguranţă doar el poate să răspundă, un jucător care a marcat 100 de goluri în Serie A, singurul jucător care a marcat atâtea goluri în Serie A, nu că nu reuşeşte, dar atacul lui (n.r. ca antrenor) nu se ridică la un nivel.

Nu e că Dugandzic e unul dintre golgheterii campionatului, are 15-16 goluri, nu. De asta spun că este mai precaut şi vede fotbalul din altă perspectivă.

Dacă e să ne uităm unde era Rapid acum patru-cinci ani, nici nu exista, şi unde e acum, cred că au făcut un progres extraordinar”, a spus Bogdan Lobonț, potrivit Orange Sport.

„După șase meciuri fără victorie este și normal să cerem o schimbare. La Rapid, pe antrenor îl țin rezultatele. Au fost antrenori mari care nu au avut rezultate și au fost nevoiți să ridice mâna. La finalul meciului, după această înfrângere, am considerat că trebuie să cerem demisia” – Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste

Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile…

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema