Bogdan de la Ploiești își vinde BMW-ul. Suma fabuloasă pe care o cere manelistul


Bogdan de la Ploiești (27 de ani) și-a scos BMW-ul la vânzare! Anunțul a fost făcut chiar de manelist, marți seară, când se afla în compania lui Theo Rose (25 de ani). Cei care vor să-i cumpere bolidul o pot face chiar de mâine! 

Aldea Bogdan Marian, cunoscut sub numele de Bogdan de la Ploiești, este una dintre cei mai activi maneliști din mediul online. Numai pe Instagram are o comunitate de peste 454.000 de urmăritori cărora  le-a dezvăluit astăzi, 8 noiembrie, că își vinde BMW-ul.

Bogdan de la Ploiești caută client pentru BMW-ul lui. Sursă foto: Instagram

Manelistul s-a filmat într-o parcare, alături de antrenoarea de la „Vocea României”, Theo Rose când le-a spus fanilor că renunță la X6 pentru ceva mai bun:

„Oameni dragi, a sosit timpul să vând albinuța asta. Abia aștept să o vând pentru că abia aștept să vă arăt ce mi-am cumpărat”. Nu sunteți pregătiți”.

(CITEȘTE ȘI: Vor să rupă trendingul în continuare! Bogdan de la Ploiești, YNY Sebi și Boier Bibescu și-au luat hainele bune pe ei și…)

Suma fabuloasă pe care o cere Bogdan de la Ploiești pentru BMW-ul X6

Bogdan de la Ploiești are un superb BMW, în valoare de 154.000 de euro. Modelul X6, pachet M 3.0 XDrive din 2020 era, inițial, albastru, dar se pare că manelistul a decis să colanteze bolidul înainte să-l vândă. Suma fabuloasă pentru care își dă „albinuța” este de aproape 80.000 de euro!

„Mașina este disponibilă de mâine după orea 12:00 la vizionare. Prețul este de 79.990 euro. Primul proprietar, luată de mine 0 km. Este în garanție, iar acum are 130.000 de kilometri”, a spus manelistul pe InstaStory.

Bogdan de la Ploiești renunță la bolidul lui pentru unul mai bun. Sursă foto: Instagram

(CITEȘTE ȘI: Când are de gând Bogdan de la Ploiești să facă pasul cel mare. Manelistul formează un cuplu cu dansatoarea Cristina Pucean: ”Vreau să îmi ating scopurile astea foarte mari”)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

CUPA ROMÂNIEI | Dinamo – Sepsi OSK 0-1 | Avantaj pentru oaspeți la pauză! 

Urmatoarea stire

Kelemen Hunor, despre intrarea în Schengen: Până în ultima clipă trebuie să încercăm să-i convingem pe olandezi

Stiri pe aceeasi tema