Bodyguardul preşedintelui Volodimir Zelenski, sex-simbolul apărut în vreme de război

  • Agenţia de presă UNIAN scrie că bodyguardul preşedintelui ucrainean adună potop de inimioare pe Tik Tok.
  • Reţeaua socială chineză l-a transformat pe Maksim Doneţ într-un „nou simbol sexual al femeilor ucrainene.
  • „Imaginile şi videoclipurile lui în care apare sunt foarte populare pe net, în special pe TikTok, chiar dacă nu foloseşte nicio reţea de socializare”, scrie site-ul.

Agenţia de presă UNIAN scrie că bodyguardul preşedintelui ucrainean adună potop de inimioare pe Tik Tok. Printre figurile fioroase pe care războiul le scoate în evidenţă, există şi părţi însorite, în această perioadă atât de întunecată în Ucraina în care moartea a devenit un cuvânt banal.

Un potop de inimioare s-au revărsat pe Tik Tok pentru bodyguardul lui Zelenski, Maksim Doneţ, pe care reţeaua socială chineză l-a transformat într-un „nou simbol sexual al femeilor ucrainene şi nu numai”, după cum scrie agenţia de presă „UNIAN”.

Foto: Mediafax

„Imaginile şi videoclipurile lui în care apare sunt foarte populare pe net, în special pe TikTok, chiar dacă nu foloseşte nicio reţea de socializare”, scrie site-ul.

„Se ştie că s-a născut în Krivoi Rog, în regiunea Dnipropetrovsk, şi că a absolvit Institutul Economic Krivoi rog al Universităţii Naţionale de Economie Vadim Hetman Kiev. Trebuia să susţină teza sa de doctorat „Statutul administrativ şi juridic al personalului militar al Oficiului pentru Securitatea de Stat al Ucrainei”, dar subiectul a fost amânat. Nu se ştie nimic despre viaţa lui personală”, consemnează UNIAN.

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

„Normal că-l vreau, am vorbit la telefon”

Urmatoarea stire

O nouă tehnologie genetică poate diagnostica boli prin identificarea celulelor moarte din sânge

Stiri pe aceeasi tema