Boala secretă de care suferă Nelu Cortea de la America Express


„Ce naiba am, că de vreo trei zile nu mai respir ca lumea”, a zis Nelu Cortea, în timp ce mergea în spatele lui Cătălin Bordea, pe un drum de țară.

„Stai un pic aici, că nu mai pot. Nu pot să iau tot aerul”, a zis concurentul.

Boala secretă de care suferă Nelu Cortea de la America Express

„Nu mă puteam liniști, nu găseam suficient aer să-mi umplu plămânii”

Ulterior, la testimoniale, Nelu Cortea a povestit ce s-a întâmplat.

„Nu mă puteam liniști, nu găseam suficient aer să-mi umplu plămânii. Eu am astm de mic, numai că nu e nasol, poate mi se întâmplă o dată pe an. Nu mi s-a întâmplat până acum așa, am fost expus la efort mult mai mare și n-am avut problemă ”, a spus concurentul de la America Express.

„M-am speriat, chiar m-am speriat. Până acum eu chiar nu l-am crezut că are astm. Am crezut că se bagă în față la vaccin, vorbesc serios. Nu l-am văzut niciodată așa. Acuma îmi arăți astmul tău? M-am gândit ca în filme, să îi bag un pix în gât”, a spus, legat de incident, Cătălin Bordea, în ediția 25 a emisiunii America Express, difuzată pe 26 februarie 2023, la Antena 1.

„Voi vă dați seama cu cine am mers eu pe drum? Eu nu ajung întreg, mă omoară nebunul ăsta, că a văzut el filme cu doctori!”, a zis Nelu Cortea despre colegul său de echipă.

Cine este Nelu Cortea, prietenul lui Cătălin Bordea și colegul lui de la America Express

Dacă Bordea nu mai are nevoie de nicio prezentare, despre colegul și prietenul său Nelu Cortea nu se știu prea multe.

Nelu Cortea, pe numele său întreg Ioan Mihai Cortea, are 36 de ani și este ardelean get beget, fiind născut într-o comună din județul Cluj. Este căsătorit de mai mulți ani și are și doi copii, o fată și un băiat. Tânărul este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală si Cinematografică din București (UNATC).

Este actor și un priceput comediant, dar care nu a dorit să practice această meserie de la început. Este, de asemenea, bun prieten și cu Micutzu, iar când el și Bordea se aflau la începuturile carierei de „standupperi”, Nelu Cortea le era doar șofer.

Cum a ajuns Nelu Cortea să practice stand-up comedy

La insistențele celor doi, Cortea a ajuns și el să urce pe scenă în spectacolele de stand-up. Se întâmpla în urmă cu aproximativ 10 ani, când a intrat în deschiderea show-ului bunilor săi prieteni.

Pe Micutzu l-a cunoscut în timpul facultății, iar pe Bordea mai târziu. Cortea și Bordea au devenit însă foarte repede buni prieteni. Iar acest lucru se poate vedea inclusiv în cadrul emisiunii de pe Antena 1. Firi extrem de glumețe, cei doi par să se completeze reciproc foarte bine.

Nelu Cortea este un personaj apreciat și în mediul online. În urmă cu mai mulți ani s-a apucat de vlogging și acum are un succes remarcabil pe YouTube cu canalul său TurVlog.

Vă recomandăm să citiți și:

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema