BMW XM – preț în România pentru SUV-ul supersportLa o zi după prezentarea oficială, BMW România anunță prețul pentru cel mai nou SUV din gama sa.

BMW XM este primul SUV dezvoltat de la zero de către divizia de performanță M GmbH. SUV-ul supersport nu are corespondent în gama de modele normale BMW. Modelul plug-in hybrid proaspăt prezentat are cifre impresionante la capitolul putere și performanțe.

BMW XM

Inima noului BMW XM este o altă premieră pentru marcă: un plug-in hybrid care cuprinde un motor V8 pe benzină şi un motor electric. Sistemul de propulsie M HYBRID nou dezvoltat, designul extravagant şi atmosfera de lux progresiv din interiorul BMW XM se unesc pentru a crea o interpretare de avangardă a conceptului Sports Activity Vehicle (SAV) în segmentul de înaltă performanţă.

Este cel mai puternic SUV produs de compania germană oferind 653 CP și un cuplu de 800 Nm. Ulterior, din toamna anul 2023, BMW XM va primi și o versiune de top numit XM Red Label cu 748 CP și 1000 Nm. Pentru a alimenta motorul electric, XM folosește o baterie de 25,7 kWh, ce se poate încărca la stații AC cu maxim 7,4 kW.

Noul BMW XM are un preț de pornire pe piața din România de 142900 Euro fără TVA (170051 Euro cu TVA inclus).

Via BMW România

Citeste continuarea pe www.autoexpert.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Singurul cosmonaut român, Dumitru Prunariu, a primit titlul de Cetățean de onoare al municipiului București

Urmatoarea stire

Parlamentul European va dezbate și vota din nou aderarea României și Bulgariei la Schengen

Stiri pe aceeasi tema