BMW M3 Touring MotoGP Safety Car este prezent la Goodwood Festival of Speed


BMW M GmbH ├«┼či va concentra activit─â┼úile la edi┼úia din acest an (23-26 iunie) a Festivalului Vitezei de la Goodwood pe s─ârb─âtorirea a 50 de ani de la fondare.

BMW M prezint─â numeroase modele pentru a marca aceast─â ocazie. Acestea includ premiera mondial─â a primului BMW M3 Touring MotoGP Safety Car. Vizitatorii festivalului vor fi printre primii care vor putea descoperi ├«n detaliu la cel mai nou Safety Car de la BMW M, ÔÇ×Official Car of MotoGPÔÇŁ din 1999.

BMW M GmbH ├«┼či va concentra activit─â┼úile la edi┼úia din acest an (23-26 iunie) a Festivalului Vitezei de la Goodwood pe s─ârb─âtorirea a 50 de ani de la fondare. BMW M prezint─â numeroase modele din trecut, prezent ┼či viitor pentru a marca aceast─â ocazie. Acestea includ premiera mondial─â a primului BMW M3 Touring MotoGP Safety Car.

Vizitatorii festivalului vor fi printre primii care vor putea descoperi ├«n detaliu la cel mai nou Safety Car de la BMW M, ÔÇ×Official Car of MotoGPÔÇŁ din 1999. BMW M3 Touring MotoGP Safety Car va avea prima apari┼úie ├«n curse tot ├«n Marea Britanie, la ├«nceputul lunii august, la Grand Prix-ul Marii Britanii de la Silverstone.

Cel mai nou membru al flotei Safety Cars

Acesta se bazeaz─â pe primul BMW M3 Competition Touring cu M xDrive, care urmeaz─â s─â aib─â premiera mondial─â tot la Goodwood. Combin─â nivelul ├«nalt de capacitate tehnologic─â, performan┼ú─â ┼či cuno┼čtin┼úe ale familiei BMW M3 ┼či BMW M4 cu natura practic─â a unui model touring cu cinci u┼či.

Ambele ma┼čini, automobilul de serie ┼či modelul Safety Car, vor fi dezv─âluite joi, 23 iunie, la Goodwood Festival of Speed, dup─â care vor lua parte la renumita curs─â de coast─â ├«n toate zilele festivalului.

Aspectul vizual al noului BMW M3 Touring MotoGP Safety Car este un omagiu adus celor 50 de ani de BMW M ┼či deceniilor de parteneriat cu MotoGP. Modelul Safety Car va avea un design special 50 Years of BMW M, iar toate MotoGP Safety Cars din 1999 p├ón─â ├«n prezent sunt listate pe ma┼čin─â.

BMW M3 Touring MotoGP Safety Car

Această versiune specială va fi echipată cu întreaga gamă de produse de la BMW M Performance Parts pentru apariţia sa pe circuit.

Alte modific─âri aduse modelelor MotoGP Safety Car includ scaune de curse Recaro, centuri de siguran┼ú─â cu prindere ├«n 4 puncte, travers─â de siguran┼ú─â, lumini pe plafon, lumini intermitente frontale, deconectare de urgen┼ú─â ┼či un sistem de extrac┼úie a combustibilului.BMW M GmbH este o filial─â de┼úinut─â ├«n totalitate de BMW AG.

Prin produsele ┼či serviciile ├«n domenii de activitate precum automobilele BMW M, BMW Individual, pachetele ┼či op┼úiunile M Sport, BMW Driving Experience, precum ┼či automobilele de interven┼úii ┼či opera┼úiuni, compania se adreseaz─â clien┼úilor cu cerin┼úe deosebite ├«n privin┼úa performan┼úelor, exclusivit─â┼úii ┼či personaliz─ârii automobilelor de┼úinute.

Av├ónd sediul la M├╝nchen, compania a fost fondat─â ├«n 1972 ca BMW Motorsport GmbH. De atunci, litera M a devenit sinonimul interna┼úional al succesului ├«n motorsport ┼či al fascina┼úiei pentru automobilele de ├«nalt─â performan┼ú─â destinate utiliz─ârii ├«n traficul cotidian.Citeste continuarea pe www.promotor.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cuplurile sau femeile infertile ar putea primi până la 22.500 lei pentru proceduri de fertilizare in vitro

Urmatoarea stire

Decizia lui Biden care ├«nfurie China. Statele Unite au creat o nou─â alian┼ú─â “├«n beneficiul popoarelor din Pacific”

Stiri pe aceeasi tema

maximum 50 de litri de carburant pe zi!

Benzin─âriile Mol din Ungaria au introdus ├«ncep├ónd de vineri diminea╚Ť─â o limit─â ├«n ceea ce prive╚Öte v├ónz─ârile de…