Bijuterii de lux de Mărţişor: 249 de piese extravagante vor fi scoase la licitaţie. Cea mai scumpă brăţară porneşte de la 20.000 de euro249 de bijuterii din aur şi argint, decorate cu perle, safire, smaralde şi diamante sunt scoase la licitaţie. Piesele rare, vintage sau contemporane, dau o notă de eleganţă şi stil oricărei ţinute. Un pandantiv din aur bicolor, decorat cu perle, este piesa de rezistenţă a colecţiei. A fost cadoul unei regine pentru o doamnă din high-life-ul ieşean.

Alina Panico, reprezentant casă de licitaţie: Când ajung prima oară la Iaşi după proclamarea regatului participă la un banchet la casa familiei Launay. Regina Elisabeta în semn de recunoştinţă şi mulţumire pentru gazdă trimite această bijuterie.

Setul format din colier și inel are prețul de pornire de 7.000 euro. Bijuteriile sunt realizate din aur alb, diamante, tsavorite și safire. Astfel de pietre prețioase sunt la mare căutare, iar preţurile sunt în creştere, având în vedere ca oferta este mică. În ultimii ani, multe dintre minele de diamante au fost închise.

“Splendide, cu poveste.  

Ce v-a impresionat cel mai mult?

O brăţară cu turcoaze.

 Vine mărţişorul, poate se gândeşte soţul?

Asta m-am gandit şi eu, să se mişte mai uşor printre exponate, poate şi le întipăreşte bine în minte.

Mi se par foarte interesante, dar nu sunt un expert. Sunt spectaculoase, deosebite şi atrăgătoare pentru orice femeie.”

Cea mai scumpă brăţară porneşte de la 20.000 de euro

Cea mai scumpă bijuterie este brățara tennis din aur alb decorată cu diamante. Prețul de pornire este de 20.000 de euro. Aceasta se potriveşte perfect cu lanţul din aur alb cu pandantiv, al cărui preţ porneşte de la 5.000 de euro. 

Licitaţia va avea loc pe 23 februarie. Cei care doresc să facă un cadou original şi memorabil de Mărţişor pot alege şi dintr-o colecţie de 133 de ceasuri rare. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Marius Tucă Show începe luni, 20 februarie, de la ora 20.00, live pe gândul.ro

Urmatoarea stire

Dedeman, anunț de maximă importanță pentru toți românii! Decizie de ultimă oră luată de patronii, frații Pavăl

Stiri pe aceeasi tema