BihorStiri.ro Orădenii, așteptați de azi la întâlnirile din cartiere, pentru a-şi vota proiectele favorite în cadrul bugetării participative

Orădenii, așteptați de azi la întâlnirile din cartiere, pentru a-şi vota proiectele favorite în cadrul bugetării participative

sept. 15, 2022 Pop Florin
Actualitate, Administrație

0
8 vizualizari


Azi au loc primele întâlniri cu cetăţenii, în cadrul programului de bugetare participativă desfășurat de Primăria Oradea, locuitorii fiind așteptați să voteze proiectul cel mai potrivit pentru cartierul lor.

Cei interesaţi sunt așteptați de la ora 17:00 în sala de sport de la Liceul Don Orione, iar de la 18:30 la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” (str. Gh. Pop de Băsești, nr. 3), unde se vor se întâlni cu primarul Florin Birta și îşi vor putea vota proiectele favorite.

Orădenii sunt așteptați să vină în număr cât mai mare la aceste întâlniri, având în vedere că locuitorii unui cartier cunosc cel mai bine problemele și nevoile zonei în care locuiesc și astfel pot vota în cunoștință de cauză proiectele care le sunt de folos.

Așa cum se știe, etapa votului online în cadrul bugetării participative s-a încheiat, de azi începând etapa votării în cadrul întâlnirilor din cartiere.

Data și locul viitoarelor întâlniri, care vor avea loc în cartierele Ioșia, Rogerius, Decebal, Oncea, Episcopia, Nufărul și centru poate fi consultată în atașament.

Luni, 19 septembrie, întâlnirile vor continua în Cartierul Nufărul, în sala festivă a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu (Aleea Onisifor Ghibu, nr. 3) , de la ora 17:00, iar de la ora 18.30 la Şcoala Gimnazială Dimitrie Cantemir (str. Sextil Puşcariu, 2A).
Citeste continuarea pe bihorstiri.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Șoferi băuți prinși de polițiști la volan, în Timiș. S-au ales cu dosare penale

Urmatoarea stire

Artistul plastic Filiz Velula a murit. De ce este considerat unic în arta românească

Stiri pe aceeasi tema