BihorStiri.ro Echipa României a întrecut clar Ungaria, la Oradea Arena, în cadrul Billie Jean King Cup


Echipa României a întrecut clar Ungaria, la Oradea Arena, în cadrul Billie Jean King Cup

nov. 12, 2022 Pop Florin
Actualitate, Frontpage, Sport

0
524 vizualizari


România a încheiat cu stil confruntarea cu Ungaria din barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială din Billie Jean King Cup. Perechea Jaqueline Cristian / Monica Niculescu a câștigat în decisiv duelul cu perechea Reka-Luca Jani / Panna Udvardy, scor 5-7, 6-4, 10-4.

Astfel, scorul a devenit 4-0 la general, după ce, tot sâmbătă, în primul joc de simplu, de la Oradea Arena,Ana Bogdan a învins-o pe Panna Udvardy cu scorul de 6-0, 6-2 și a adus marea victorie pentru România în Billie Jean King Cup, în fața Ungariei.

Jucătoarele noastre vor evolua în calificările din 2023 pentru turneul final, în timp ce unguroaicele vor evolua în regiunile lor din Grupa I. Aceasta a fost a noua victorie a României în fața Ungariei în competiția pe echipe, din 10 meciuri directe.

Ana Bogdan a dominat clar jocul, chiar dacă în debutul setului secund i-a permis adversarei să menţină iluzia unui echilibru (1-1, 2-2), dar s-a impus în cele din urmă cu 6-2. Ana Bogdan, care nu şi-a pierdut serviciul, a avut 9-5 la mingile direct câştigătoare, şi mai puţine erori neprovocate, 12-28.Related articles

Citeste continuarea pe bihorstiri.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

144 de ani de la realipirea Dobrogei la țara mamă, România – Primăria Comunei Valea Nucarilor

Urmatoarea stire

SCM Poli nu mai sperie pe nimeni. Eşec şi cu Vasluiul

Stiri pe aceeasi tema