Bianca îl respinge pe Alex după cearta de ieri: ”Vreau să mă lași în pace”Cuplul format din Bianca și Alex a fost greu încercat în ultima perioadă, iar băieții sunt de părere că relația celor doi a ajuns la final.


In articol:


După cearta de ieri, cauzată de jocul propus de Bianca și de acțiunile lui Laurențiu, Alex a mers în casa fetelor să discute cu Bianca, dar nu a fost deloc așa cum se aștepta.

Bianca și Alex au avut o nouă ceartă

Deși părea relația perfectă, Bianca și Alex au început să se certe tot mai des, concurentul fiind nemulțumit de acțiunile iubitei sale.

Citește și: Alexandru și-a ieșit din minți în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”. Laurențiu o vrea pe Bianca

Jocul propus de Bianca nu a fost pe placul lui Alex și nici faptul că iubita lui și Laurențiu s-au îmbrățișat.

Citește și: Kinga i-a mărturisit Emmei că a suferit de depresie după încheierea emisiunii: ”Stăteam singură la restaurant în fiecare seară”

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric

Citeste si: Robert, actualul iubit al Deei Maxer, prima reacție după ce s-a aflat că se iubește cu fosta soție a lui Dinu Maxer!- wowbiz.ro

Alex a mers la Bianca, dar aceasta a început să plângă și i-a spus lui Alexandru că vrea să fie lăsată în pace.

Băieții nu mai dau șanse acestui cuplu

Radu, Ionuț și Patrick au analizat cu atenție imaginile pe care le-au primit din casa fetelor și au ajuns la concluzia că Bianca nu-l mai vrea pe Alexandru nici măcar 1%, iar acum caută motive pentru
a se despărți.

Citește și: Larisa a fost luată la întrebări de Bianca. Concurenta vrea să afle ce s-a întâmplat între Kinga și Alexandru

”Văd, chiar apreciez, simt că încerci și îți mulțumesc. Nu-i vorba despre tine, nu mai pot, te rog să mă lași în pace.”, a spus Bianca.

Citește și: Șoc în “Casa Iubirii”. O nouă concurentă stârnește uluire: “Sunt sora Kingăi!”

Deși sunt într-un impas, Bianca se ferește de a lua decizii pripite în privința relației ei.

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema