Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău


Vedeta de televiziune TV, Bianca Drăgușanu, trece printr-o perioadă mai puțin fastă, fiind surprinsă, în ultimul timp, de mai multe ori de paparazzi PUTEREA în ipostaze mai puțin obișnuite.

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a apărut singură în spațiul public, fără iubitul ei Gabi Bădălău, ceea ce a lăsat loc la o mulțime de speculații. Ca atare, paparazzi PUTEREA au fost pe urmele Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău. Și surprize, surprize!

Gabi Bădălău de negăsit, Bianca Drăgușanu tot mai singură

Gabi Bădălău nu a fost văzut prin locurile unde cei doi le frecventau împreună, chiar dacă una dintre mașinile sale a staționat mult timp în parcarea unei săli de fitness din zona de nord a Capitalei. În schimb, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzi PUTEREA tot timpul singură, atât la sala de fitness, la shopping și chiar în localurile de fițe ale Bucureștiului.

O dovadă în acest sens este și faptul că Biaca Drăgușanu a petrecut cu o noapte înainte într-un club de fițe din Herăstrău, fără Gabi Bădălău, doar cu câteva prietene. Practic, această ieșire a alimentat faptul că cei doi s-au despărțit.

Bianca Drăgușanu: „M-am despărțit de Gabi Bădălău”

Contactată telefonic în această dimineață, Bianca Drăgușanu a confirmat în exclusivitate pentru Puterea.ro că s-a despărțit de fiul baronului de Giurgiu Niculae Bădălău. „Da, m-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru PUTEREA. Astfel, după mai bine de trei ani de iubire, Bianca Drăgușanu a renunțat la Gabi Bădălău.

Citeste continuarea pe www.puterea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema