Bebeluși schimbați la naștere acum 33 de ani. Descoperire întâmplătoare pe Facebook și despăgubiri


Două fetițe nou-născute schimbate la spital, una dintre ele dă în judecată regiunea Puglia și obține o despăgubire maximă de aproximativ un milion de euro de la Tribunalul Civil din Trani. Este povestea unei femei de 33 de ani din Canosa, Puglia, care va obține despăgubiri împreună cu familia sa reală (mama, tatăl și fratele), care a fost împiedicată să aibă relații familiale timp de 23 de ani, scrie „Repubblica”.

Decizia instanței vine la 10 ani de la descoperirea schimbului din spital al celor două fetițe născute pe 22 iunie 1989 în spitalul din Canosa.

Una dintre ele, Caterina (care credea că a născut-o pe Lorena, însă era mama Antonellei) va trebui să primească o despăgubire de 215.000 de euro, la fel ca și soțul ei, în timp ce 81.000 de euro îi vor reveni celuilalt copil, “pentru că nu a putut trăi pe deplin relația de familie”.

Pentru Antonella, în schimb, regiunea va plăti aproximativ o jumătate de milion de euro. Mama ei a abandonat-o de mică, iar tatăl ei a maltratat-o până când a ajuns la orfelinat și a fost apoi dată în adopție.

Nici viața celeilalte fete, Lorena, nu a fost ușoară, deoarece a avut o relație dificilă cu părinții ei.

Descoperirea adevăratei lor identități datează din 2012, când cineva a observat pe Facebook asemănări între femei care nu aveau nicio legătură. Suspiciunile au fost confirmate în anul următor cu un test ADN care a arătat că Antonella este fiica Caterinei și Lorena este fiica Loretei.

(sursa: Mediafax)

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

7 lucruri inedite despre cazanele de țuică din România

Urmatoarea stire

Loiali Reginei Elizabeth II, câinii corgi şi…

Stiri pe aceeasi tema