Băută și drogată cu cocaină la volan, nu a vrut să meargă la analize ! Oricum are dosar penal !


Ieri dimineață în jurul orei 08.30, polițiștii din Poiana Brașov au oprit pentru control un autovehicul, la volanul căruia se afla o femeie, de 26 de ani, din județul Bacău.
Pentru că în comportamentul acesteia polițiștii au identificat o stare de agitație, s-a procedat la testarea ei din punct de vedere al stabilirii prezenței alcoolului în organism, iar rezultatul a fost de 0,08 mg/l. De asemenea, polițiștii au efectuat și un test pentru depistarea substanțelor interzise în organism, test care a ieșit pozitiv pentru substanța ”COCAINĂ”.
Față de rezultatele obținute, polițiștii i-au cerut consimțământul pentru a-i fi recoltate mostre biologice la o unitate autorizată, însă aceasta a refuzat.
Astfel, dată fiind hotărârea de refuz a conducătoarei auto, polițiștii au întocmit un dosar penal, în care la acest moment cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, sub supravegherea procurorului de caz.

Citeste continuarea pe www.monitorulexpres.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

”E un motiv de bucurie”

Urmatoarea stire

Întârzieri la Autostrada între Oltenia și Banat. Noua licitație pentru studiile de fezabilitate, tergiversată de aproape 1 an

Stiri pe aceeasi tema