Bătrân găsit carbonizat în locuință, după ce a uitat deschisă mașina de gătit


Un bătrân de 87 de ani din Deleni a fost găsit de pompieri carbonizat în locuința sa cuprinsă de incendiu după ce a lăsat mașina de gătit nesupraveheată.

Pompierii vasluieni au intervenit cu patru autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Deleni, comuna Deleni. Încă din momentul apelului la numărul unic pentru situații de urgență exista posibilitatea ca proprietarul locuinței să fie surprins în casa cuprinsă de flăcări.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista pericol de extindere la alte locuințe și anexe gospodărești. După pătrunderea în locuință, pompierii au găsit corpul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 88 ani. Victima este proprietarul locuinței. După aproximativ două ore și jumătate, incendiul a fost lichidat. Au fost salvate locuințele din apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o mașină de gătit lăsată să funcționeze fără a fi supravegheată”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Citeste continuarea pe www.monitoruldevaslui.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ce pensie are un fost magistrat din România? Suma nu este deloc mică

Urmatoarea stire

Drumul Agnita – Sighișoara, modernizat. Lucrare finalizată cu două luni mai devreme! — Info Mureș

Stiri pe aceeasi tema