Bătaie incredibilă într-un liceu din Argeș: Un băiat rupe o bucată din lambriul de pe perete și-și atacă colegii. Poliția a reținut trei tineri


Trei tineri, între 17 şi 19 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii din Argeş după o bătaie care a avut loc într-o şcoală din Mioveni.

Poliţia a deschis o anchetă după ce în spaţiul public au apărut imagini în care se vede cum mai mulţi tineri se bat într-o încăpere care pare a fi o şcoală. În imagini se vede cum unul dintre cei implicaţi în scandal smulge o stinghie din lambriul de pe perete şi îi loveşte pe ceilalţi cu bucata de lemn.

Imaginile au fost postate de jurnaliştii de la epiteşti.ro, potrivit cărora bătaia a avut loc pe holul Liceului Tehnologic de Construcţii Maşini din Mioveni.

În imagini se vede cum mai mulţi tineri se bat cu pumnii şi picioarele, iar la un moment dat unul dintre ei  rupe o bucată din lambriul de pe perete şi îşi atacă colegii.

În timpul bătăii, se aud ţipetele unor fete, una dintre ele folosind expresii obscene.

Poliţia Judeţeană Argeş a anunţat că ancheta în acest caz a fost preluată de poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară Argeş, care au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. 

”După administrarea probatorului, în cursul acestei seri, trei tineri, de 17 ani, din Davideşti, de 19 ani, din Mioveni, respectiv 17 ani, din Dârmăneşti, au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere legală”, a arătat sursa citată.

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

De ce cad tinerii tot mai des pradă drogurilor. Explicațiile unui reputat medic psihiatru

Urmatoarea stire

Se anunță un nou scandal în Ardeal – De Ziua Libertății Secuiești se va cere din nou autonomia secuilor/ Semnal al Consiliului Național Secuiesc

Stiri pe aceeasi tema