Bătaie ca-n filme cu consilieri PSD într-un bar din Huși! S-au înjurat, și-au împărțit pumni și și-au dat cu scaunele în capScenele șocante au avut loc în barul Gin Tonic din municipiul Huși. Doi membri ai organizației locale PSD s-au luat la bătaie. Și-au aruncat cu paharele de whisky între ochi, s-au luat la pumni și și-au dat cu scaunele în cap mai ceva ca în filme.

Protagoniștii scandalului au fost regizorul Claudiu Romila și managerul Spitalului municipal „Dimitrie Castroian” Huși, medicul Bogdan Popa. După ce au jucat alături de primarul Ioan Ciupilan și alți colegi de partid hora unirii în parcul „Cuza”, la doar două ore distanță au început să se certe. Martorii au povestit că managerul de spital a început să aibă un comportament ciudat și deranjant și să îi ia la mișto pe primar și pe colegii din partid. După ce și-au aruncat câteva replici nu tocmai prietenoase, primarul și social-democrații au plecat din bar.

Citește și Femeie snopită în bătaie într-un supermarket din Maramureş. Scene ca-n ringul de box VIDEO

„Când vorbeau liniștiți, când se făceau în fel și chip și se înjurau. Medicul de la spital era mai tare în gură și îi spunea celuilalt că îl bate și îl bagă în portbagaj”, a povestit un martor.

Potrivit celor prezenți la fața locului, managerul Bogdan Popa s-a enervat și a trecut la amenințări. De aici până la bătaie a mai fost un singur pas. Totul s-a încheiat cu un scaun în cap și cu sosirea oamenilor legii.

Citește și O elevă din Arad a fost bătută și umilită de o colegă de liceu. Tatăl agresoarei a filmat nonșalant întreaga scenă: ”Intru la pușcărie pentru tine, mă! Pe Tik Tok te pun”

Scenele violente au fost surprinse pe camerele de supraveghere de la locație, iar anchetatorii care au deschis deja dosar penal.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema