Barcelona și-a făcut planul pentru ultima zi de mercato! Mutarea ambițioasă pregătită de catalani  • Media: Fotbal Club, marți, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Deși Xavi spera inițial ca Barcelona să mențină același lot la finalul lunii, Memphis Depay a semnat cu Atletico după ce și-a forțat plecarea și le-a dat catalanilor planul peste cap. 

Barcelona încearcă marea cu degetul

Acum, potrivit presei spaniole, Barcelona a decis să încerce aducerea unui atacant de bandă, deși mai are la dispoziție aproximativ 24 de de ore pentru acest lucru. 

Planul catalanilor este cu atât mai ambițios cu cât plafonul salarial al echipei, maximum 70% din veniturile încasate de club, depășește deja limita impusă de La Liga. 

Barcelona nu poate înregistra transferuri noi

Astfel, cât timp catalanii nu vor elibera un procent din masa salarială prin cedarea unuia sau mai mulți jucători din lotul actual, nu vor putea înregistra în La Liga niciun nou transfer. 

Prin urmare, conducerea de pe Camp Nou nu are mari speranțe că își poate duce planul la bun sfârșit, dar va face tot posibilul pentru a-i pune la dispoziție lui Xavi un atacant în plus. 

Etichete: barcelona , transfer , mercato


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeste continuarea pe www.digisport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Guvernul a plătit cu 60% mai mult pe dobânzi anul trecut. De ce au crescut taxele

Urmatoarea stire

Stroe, despre posibilitatea comasării alegerilor locale şi parlamentare: Există suficiente argumente, şi de natură constituţională

Stiri pe aceeasi tema