Barcelona îl transferă gratuit pe Gundogan de la Man City


Gundogan va pleca de la City după ce a fost căpitanul clubului englez în sezonul trecut în Premier League, FA Cup și Liga Campionilor, punând capăt unei perioade de succes de șapte ani în Anglia, în care a câștigat 14 trofee, inclusiv cinci titluri de campion.

Gundogan a fost primul transfer al lui Pep Guardiola când a preluat City în 2016, în ciuda faptului că germanul nu a jucat la început din cauza unei accidentări la genunchi atunci când a fost adus de la Borussia Dortmund.

El s-a dovedit a fi omul potrivit pentru marile ocazii la City, în special în ultimele două sezoane, când a marcat goluri cruciale care au ajutat City să câștige mai multe trofee.

Gundogan părăsește City după ce a avut peste 300 de apariții, marcând 60 de goluri.

Experiența sa va fi esențială pentru antrenorul Xavi, de la Barca, după ce Sergio Busquets a părăsit clubul la finalul sezonului, după 18 ani petrecuți la gruparea catalană.

Barcelona a câștigat titlul în LaLiga, în sezonul trecut, dar nu a reușit să treacă de faza grupelor în Liga Campionilor, fiind eliminată și în semifinalele Copa del Rey.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema