Bărbat cu hemoragie gravă, lăsat în agonie în curtea unui spital din IaşiUn bărbat din Iași a așteptat ore în șir în curtea spitalului, deși avea o hemoragie severă. Familia acuză personalul medical că nu au intervenit la timp şi acum bărbatul este într-o stare şi mai gravă.

Bărbatul de 58 de ani din comuna ieșeană Voinești a suferit o hemoragie în timp ce se afla acasă. Fii săi povestesc că au sunat inițial la numărul unic de urgență 112, dar li s-ar fi spus că o ambulanță poate fi trimisă către bărbat abia în 3 ore, așa că nu au stat pe gânduri. L-au luat pe tatăl lor, l-au urcat pe bancheta din spate, cum s-au priceput și au pornit către Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

Unul dintre fiii bărbatului povestește uluit că a fost nevoit să conducă cu tatăl său în stare critică, pe bancheta din spate și că în momentul în care a ajuns la spitalul ieșean ar fi găsit în curtea acestuia șapte ambulanțe care stăteau acolo în timp ce ei nu au primit ajutor.

Mai mult decât atât, tânărul…

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Primăvara este sezonul verdețurilor

Meniul primăverii include delicatese precum sparanghelul, salatele proaspete și măcrișul.Dacă vrei să încerci rețete speciale, poți alege pesto…