Bani fără număr de la Neluțu Varga înainte de Sivasspor – CFR Cluj în Conference LeagueNeluțu Varga a anunțat că jucătorii campioanei CFR Cluj vor încasa o primă în cazul în care vor obține un rezultat bun în meciul din deplasare cu Sivasspor, din etapa a cincea a fazei grupelor din această ediție de Conference League. Echipa antrenată de Dan Petrescu poate face un pas uriaș, chiar și pentru obținerea primului loc în grupa G, în cazul unei victorii în Turcia.

Neluțu Varga a anunțat că jucătorii campioanei CFR Cluj vor fi recompensați pe măsură în cazul unui rezultat bun în Turcia

Iar acționarul majoritar al clubului din Gruia a simțit momentul important și a decis să le dea jucătorilor un imbold suplimentar. În primul rând, Varga a făcut deplasarea alături de lotul pregătit de Dan Petrescu, în ciuda faptului că recent a suferit un atac vascular-cerebral, iar medicii i-au recomandat să nu se mai consume atât de mult la meciurile echipei sale.

În plus, după cum a informat chiar el, acționarul majoritar al CFR-ului a mai rezolvat din problemele financiare existente în club, iar jucătorii și membrii staff-ului tehnic ar fi cu salariile la zi în acest moment. Mai mult, Varga a decis să vină și cu un bonus din acest punct de vedere. El a transmis că, în cazul unui rezultat favorabil în Turcia, jucătorii campioanei vor avea parte de o primă consistentă.

Acționarul majoritar al clubului din Gruia a făcut deplasarea pentru meciul cu Sivasspor

„Dorința noastră este să fim cât se poate de corecți față de ei și față de ce înseamnă clubul CFR, tot ce înseamnă angajații noștri. În momentele grele, când a avut clubul probleme financiare, am încercat să ieșim din impas și să ducem steagul corect.

Eu cred că și banii contează, până la urmă pentru asta joacă, pentru faimă și prestigiu. Nu cred că doar banii îi motivează. Cred că au și sentimentul de campioni, ca să demonstreze că merită să ajungă acolo unde ne dorim.

Eu zic că, în principiu, anul acesta ne-am dorit foarte mult să ajungem în Champions League sau măcar în Europa League, dar din cauza ghinionului pe care l-am avut în primele meciuri, nu am reușit. Ne-am resemnat și am încercat să continuăm, totuși, pe linia pe care am reușit să ne calificăm. Să facem cât se poate de bine.

(n.r – primă după meciul cu Sivasspor) Cu siguranță! Dacă vor face mâine o surpriză plăcută o să le mai facem o bucurie”, a spus Neluțu Varga potrivit sport.ro.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O femeie a fost înghițită de vie de un șarpe. Imagini tulburătoare cu „monstrul” de 7 metri

Urmatoarea stire

Kate Middleton, în fața unei schimbări fără precedent. Regele a rupt o tradiție pentru Prințesă

Stiri pe aceeasi tema