Bani de la stat pentru cei care își schimbă domiciliul pentru muncă. Se dau până la 15.000 de lei. Ce trebuie să facețiAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) oferă stimulente substanțiale pentru a încuraja mobilitatea forței de muncă în rândul cetățenilor.

Conform declarațiilor lui Cosmin Roșu, directorul AJOFM Sibiu, persoanele care aleg să se angajeze prin intermediul agenției pot beneficia de prime considerabile, cuprinse între 1.000 și 15.000 de lei.

Una dintre facilități este prima de relocare, care este acordată persoanelor care își găsesc un loc de muncă la distanțe de peste 50 de kilometri și decid să își schimbe domiciliul în acea localitate. Această primă este destinată celor care se stabilesc în localități considerate defavorizate, conform listei stabilite anual de Ministerul Muncii.

Cosmin Roșu a subliniat importanța programelor de mobilitate, menite să stimuleze ocuparea locurilor de muncă în regiunile cu cerere mare, dar și să sprijine persoanele care fac naveta. Astfel, există și prime pentru cei care se angajează la…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema