Bănescu, sarcastic după noul scandal de la VoluntariPurtătorul de cuvântval BOR, Vasile Bănescu, a postat, pe Facebook, un mesaj sarcastic, după ce la Voluntari a fost descoperit încă un azil cu probleme.

„O știre matinală ne mijlocește informația că un azil, nu chiar rival periculos al celor model de bune practici, dar pus strategic sub protecția Sfântului Andrei și, nemărturisit, a zeului Ra, a fost descoperit în cochetul și deja cunoscutul orășel Voluntari.

Bătrânii erau cazați și vigilent tratați în sere spațioase și luminoase. Soarele, inclus generos în tratament, deși nu gratuit, asigura o intensă, impecabilă, fie și nesolicitată de nimeni helioterapie.

Părerile asupra beneficiilor acestui neobișnuit tratament efectuat riguros la temperaturi de peste 40 C înregistrate recent la umbră, sunt foarte împărțite și aprig disputate în rândul specialiștilor din domeniile conexe geriatriei și asistenței sociale.

Neplăcut surprinși, descoperitorii acestui stabiliment dedicat îngrijirii persoanelor vârstnice, le-au transportat pe acestea, nu știm dacă în deplin acord cu „cercetătorii” rezistenței acestor persoane la radiațiile solare și hipertermie, în spații mai umbroase, dotate nu doar cu araci și fire subțiri de sfoară ce asigurau cadrul exotic minimalist al biotopului în care oamenii, plantele și soarele conviețuiau într-o discreție totală, netulburată până recent de nimeni.

Povestea nu merge neapărat mai departe”, a scris Vasile Bănescu pw Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema