Bancnota din România care se cumpără cu aproape 7.000 de lei. Sigur o ai şi tu, nu e deloc vecheUnul dintre cele mai tari anunțuri de vânzare de pe OLX a devenit viral pe rețelele sociale, după ce un român a cerut suma de 7.000 de lei pentru o bancnotă rară, apărută în 2021. Cum arată hârtia oficială emisă de Banca Națională a României.

Ce bancnotă din 2021 ar putea valora 7.000 de lei

De-a lungul anilor, cei mai înrăiți colecționari de obiecte prețioase și bani valoroși au vânat anunțurile de pe site-urile de specializare, pentru a prinde cele mai tari oferte.

Recent, o bancnotă din anul 2021 a devenit virală pe Internet, după ce un utilizator de OLX a postat un anunț în care o comercializa pentru suma de 6.800 de lei.

Este vorba despre o bancnotă în ediție limitată, apărută acum 2 ani, cu chipul Ecaterinei Teodoriu pe hârtia de 20 de lei. Proprietarul a ținut să specifice faptul că tariful este negociabil, rugându-i pe potențialii clienți să dea dovadă de seriozitate.

„Vând bancnote de 20 lei în stare foarte, foarte bună. 6.800 de lei. Prețul este negociabil. Rog seriozitate.”, sună anunțul românului de pe OLX.

Citește și Bancnota din anii ‘90 care se vinde cu 9.500 de lei pe internet. Ai dat lovitura dacă o ai prin sertarele bunicilor

Moneda de 20 de lei care se vinde cu o avere pe site-urile de specialitate

Un alt anunț de pe OLX a revenit în centrul atenției utilizatorilor, chiar dacă a fost postat în noiembrie 2020. Este vorba despre o monedă rară, din anii 90, pentru care proprietarul cere prețul fabulos de 5.000 de euro.

Tariful este negociabil. Moneda de 20 de lei datează de 21 de ani, având o greutate de 5 grame și diametru de 24 mm.

Pe fața banului se poate vedea valoarea de 20 de lei, în timp ce pe spate este înfățișat cel mai mare voievod al Moldovei, Ștefan cel Mare.

„Vând moneda de 20 de lei moneda a fost emisa în anul 1992, moneda are o greutate de 5 grame confecționată din otel placat cu alamă. Aceasta are un diametru de 24 mm si o grosime de 1.60 mm.

Pe fața principală se observă deasupra valorii monedei un șir de 15 perle, iar sub data emiterii se observă o împletitură.

Pe fața secundară se observă chipul lui Ștefan cel Mare care este înconjurat în stânga și dreapta de 7 perle, suma acestora fiind 14. Aceste detalii oferă valoarea monedei.”, a scris internautul pe site-ul OLX.

Citește și Bancnota din România care se vinde cu peste 10.000 de lei pe internet. E specială, de asta o vor colecţionarii

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema