BANC| ”Ne-am simțit bine și mi-ai cerut 200 de lei”


Banc. Ziua perfectă începe cu un banc de calitate, iar CANCAN.RO și-a propus să aducă zâmbetul pe fața fiecărui cititor, ca de fiecare dată, iar întâmplarea de mai jos te va face să râzi cu gura până la urechi! Suntem convinși! Discuția haioasă între un bărbat și o femeie a făcut furori pe rețelele de socializare. 

”-Bună Iustina, acum două săptămâni am ieșit împreună și după ce ne-am simțit foarte bine mi-ai cerut 200 de lei. Nu îți ceream banii înapoi, dar acum am rămas și eu fără. Săptămâna asta poți să-mi dai?

-Ești chiar nesimțit. Eu normal cer 300 de lei, dar te-am văzut cu fața aia de disperat și mi-am făcut milă de tine, de asta ți-am cerut 200 de lei, data viitoare, dacă mai vrei să te simți bine, îți cer 400 de lei, pentru că ești nesimțit.”

Citește și: BANC | „IUBIRE, SĂ-ȚI SCHIMBI POZA DE PE WHATSAPP, NU VREAU SĂ AM PROBLEME CU SOȚUL MEU”

Vezi și: BANCUL ZILEI | „DOMNULE DOCTOR, SOȚIA TA ȘI SOȚUL MEU NE ÎNȘEALĂ. HAI SĂ NE RĂZBUNĂM!”

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Patrick Mouratoglou dezvăluie minciuna celor de la ITIA, în cazul Simonei Halep. Acuze fără precedent făcut de antrenorul francez

Urmatoarea stire

VIDEO- Un celebru manelist din România a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. La ce schimbări s-a gândit cunoscutul lăutar

Stiri pe aceeasi tema